Alex Gamberini

Alex Gamberini

Psykoterapeut



Faglige kvalifikationer

Uddannelse

Psykoterapeut, ID Academy, København

Metakognitiv terapi, Cektos, København

Brainspotting, BSP International, London

Kranio-Sakral Terapi, Stanley Rosenberg Institut, København

Sprog

Dansk

Engelsk

Italiensk

Tilskud

Jeg betaler selv

Arbejder som

Psykoterapeut

Parterapeut

Kropsterapeut

Faglig præsentation

Velkommen til min profil! Har du brug for et lille skub i den rigtige retning? Der kan være perioder i livet, hvor du møder større udfordringer, der kan virke uoverskuelige, og som kan virke begrænsende i din hverdag. Som professionel psykoterapeut her i Roskilde har jeg stor erfaring i samtaler med mennesker, som eksempelvis oplever lavt selvværd, sorg og kriser. Min psykoterapi er en investering i dig selv og dine nære relationer.

 

Hvad kan jeg hjælpe dig med?


Der kan være mange forskellige grunde til, at du overvejer at kontakte en psykoterapeut. Mange mennesker oplever udfordringer i deres liv eller i relation til andre. Et forløb med mig som psykoterapeut i Roskilde kan være en stor støtte til at finde ind til årsagerne af de udfordringer, du står med, ligesom du også gennem forløbet vil få en række redskaber til at håndtere dem.

 

Som psykoterapeut kan jeg blandt andet hjælpe med:

 

- Lavt selvværd

- Sorg

- Livskriser

- Depression

- Stress

- Angst

- Søvnbesvær

- Kropslig uro

- Øget kropsbevidsthed

 

Hvordan arbejder jeg?

Som psykoterapeut her i Roskilde arbejder tæt sammen med dig som klient. Det betyder, at min behandling tager udgangspunkt i din situation, og den tilpasses således til, hvordan du har det. Du bliver mødt med accept og forståelse i kærligt og trygt rum, hvor vi sammen finder ind til dine ønsker og dine forventninger til terapien. I behandlingen finder vi sammen en tryg og sikker vej, så vi på bedst mulige og mest effektive måde kan nærme os kernen af din problematik.

 

PARFORHOLD

 

Det er aldrig for sent at få et godt parforhold, så længe det grundlæggende fundament er intakt og der stadig er kærlighed mellem jer. Et parforhold er en af de vigtigste relationer vi har, og det er vigtigt, at vi føler os trygge og kan dele vores tanker, følelser og sårbarheder.

 

Derfor påvirker parforholdet vores liv mere end de fleste er klar over. Hvis vi lader hverdagens rutiner tage over, og timerne fyldes ud med børnepasning, pligter og arbejde, og vi samtidig ikke giver os tid til at pleje parforholdet, kan det ende helt galt, og det gør ofte ud over jeres måder at tale sammen på og jeres fælles forståelse.

 

Parterapi kan hjælpe jer med at styrke kommunikationen og undgå dagligdags konflikter og udfordringer. Det kan også minde jer om, hvorfor I fandt sammen i første omgang og det kan skabe en mere passioneret og kærlig relation i mellem jer..

 

Det er aldrig for sent at genfinde kærligheden og skabe et bedre og sundere parforhold. Kontakt mig nu og hør hvordan.

 

Få livslysten og overskuddet tilbage

 

Har du brug for psykoterapi eller parterapi? Lad os sammen få dig tilbage til den person, du gerne vil være: Book en tid nu!

Læs mere Læs mindre