Annika Srirat Bentsen

Annika Srirat Bentsen

Kropsterapeut


Klinik

Flow in you

Faglige kvalifikationer

Uddannelse

Totum Skole for Kropsterapi, København

RAB-godkendt kropsterapeut

Sprog

Dansk

Engelsk

Se alle

Norsk

Svensk

Se mindre

Medlem af

Dansk Behandlerforbund

Tilskud

Jeg betaler selv

Arbejder som

Kropsterapeut

Faglig præsentation

Jeg har arbejdet som Totum kropsterapeut siden 2017 med egen klinik i Nivå.

Her har jeg oplevet kropsterapiens effektivitet hos mange med nakkespændinger, fastlåste lænde, skuldersmerter, hovedpine og søvnproblemer finde ny livskvalitet og frihed i kroppen. Med en kropsterapeutisk behandling får du gennem pulserende massage sat gang i cirkulationen således din krop bedre kan transportere ilt og næring til dine organer og muskler. Ikke mindst får kroppen hjælp til at slippe spændinger og affaldsstoffer.

Er du stresset, har tankemylder, føler dig måske ikke helt som dig selv kan jeg anbefale et behandlingsforløb, hvor vi starter med Access Bars, en meget blid behandling, der virkelig giver ro i hovedet.


Så oplever du både mekaniske, rent kropslige problemstillinger eller uro i sindet kan du hos mig få en helhedsorienteret behandling som skaber flow i hele kroppen.



Min intention som behandler:


Vi går rundt med så mange filtre og facader, som vi har tillært os for at imødekomme andres forventninger og normer. Desværre censurerer det os ofte fra at stå frem som vores autentiske jeg. Denne indre kamp kan sætte sig i kroppen som ubalancer, og bliver de ignoreret længe nok, finder kroppen overlevelsesteknikker. Nogle gange gør den ligesom min, og lever i accept af daglig smerte og en komplet udviskning af egne grænser og behov. Dette kan også resultere i kroniske smerter, stress, angst og depression.


Jeg kan hjælpe dig til at tolke din krop slippe det, som forhindrer dig i at være i flow, alt det som ikke er dit af tankemylder, smerter og begrænsninger, så du bare kan være dig.


Du fortjener at være dig, den du virkelig er indeni.


Med mig som behandler får du nærvær, intuition og en guide til flow i krop, sind og sjæl.

Læs mere Læs mindre