Birgitte Pedersen

Birgitte Pedersen

Psykoterapeut



Faglige kvalifikationer

Uddannelse

Gestalt psykoterapeut, Københavns Gestalt Institut

Systemisk coach, Professionsskolen Metropol

Systemisk proces leder, Center for facilitering

Social formidler, Professionsskolen Metropol

Sprog

Dansk

Engelsk

Se alle

Norsk

Svensk

Se mindre

Medlem af

Dansk Psykoterapeut Forening

Tilskud

Jeg betaler selv

Arbejder som

Psykoterapeut

Coach

Parterapeut

Faglig præsentation

Mit navn er Birgitte Pedersen, og jeg er uddannet gestaltpsykoterapeut, coach, procesleder og socialformidler. Gennem de sidste mange år har jeg hjulpet alt fra virksomhedsledere til socialt udsatte mennesker med at skabe forandringer. Flytte sig. Og blive bedre til at leve deres eget liv.


Jeg arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang til det enkelte menneske, fortrinsvis med afsæt i gestaltterapien. Metoden er relationsbaseret og beskæftiger sig med det, der betyder noget for dig i dit liv her og nu. Uanset om det er på arbejdspladsen eller privat.


Jeg arbejder med almindelige mennesker, som ønsker at skabe forandringer i deres liv, men har også stor erfaring i at udvikle længere forløb med det offentlige og erhvervslivet. Mit arbejde foregår altid i en tæt dialog med kunden, hvilket gør ledelses-, team- og organisationsudviklingen særdeles effektiv.


Den individuelle terapi foregår som en samtale. Her får du indsigt i dig selv og dine handlemønstre, og du får hjælp til at ændre det, du oplever som problematisk. Gennem vores dialog opdager du nye sider af dig selv, som kan lede dig i den retning, du inderst inde ønsker at gå.

Læs mere Læs mindre