Brenda Bork Ejderskov

Brenda Bork Ejderskov

Psykoterapeut


Klinik

True Contact

Faglige kvalifikationer

Uddannelse

ID Academy, Integrativ Dynamisk Psykoterapi

Marianne Bentzen, efteruddannelse, Psykoterapi med de neuroaffektive kompasser.

Somatic Experience, workshops med Diane Heller og Peter Levine

Diamond Logos, Godkendt Psykospirituel lærer

Kavi & Bhadrena, ICSB Schweiz, Spirituel udvikling og relateren i parforhold

Akademiuddannelse personaleadministration

Sprog

Dansk

Engelsk

Medlem af

ID Psykoterapeutisk Forening (IDPF)

Udmærkelser og publikationer

True Contact podcast

Tilskud

Jeg betaler selv

Arbejder som

Psykoterapeut

Coach

Parterapeut

Faglig præsentation

”Bliv fri og funktionel til at engagere dig i livet fra hjertet. Invester tid i dig selv. Forløs indre begrænsninger, så bliver du fri og glad”. Jeg tilbyder samtaler og kurser med fokus på at forløse indre stress og angst, og give plads til ny balance, indre styrke, power, medfølelse, kærlighed, glæde, visdom og vejledning. Resurser der vil gøre dig fri og funktionel, så du kan leve og engagere dig i dagen og vejen fra dit hjerte.

 

VELKOMMEN TIL

 

"Først nu oplever jeg livet begynder"

Når vi mennesker får lys og kærlighed og føler tillid, åbner vi os naturligt – og der tændes lyset og lysten til livet. I lyset bliver barrierer mere tydelige, og livslysten hjælper os til at slippe dem - vi bliver forvandlet. Vi er ikke længere fanget i mørke og rutiner, i stedet har vi lys og overskud til at folde livet mere ud.

 

Mest går vi rundt i forestillinger om at forandring ikke bringer noget nyt og autentisk med sig. Når vi får set og erfaret den virkelighed som ikke er baseret på fortidens forestillinger, bliver vi forvandlet og frie til at modtage livsglæden der pibler ind alle vegne fra i kroppen. Nogle gange kan vi have brug for hjælp, støtte og udfordring til at gå de nødvendige skridt.

 

Jeg går gerne med på en eller flere dele af din vej. Jeg har hjulpet mennesker med deres personlige udvikling siden 2006, gennem psykoterapi og spirituel udvikling/coaching. Du kan læse mere her på siden og du kan altid kontakte mig på

 

AT MØDE VIRKELIGHEDEN – REELT

 

Når vi har en tendens til at kritisere og/eller dømme os selv eller andre, bevidst og ofte ubevidst, begrænser vi os selv og det skaber forhindringer. Det er langt rarere og langt mere resursefuldt at møde virkeligheden og reelt mærke livet som det er.

Fordi vi ikke begrænser vores syn og vores sanser, oplever vi situationer og relationer, fra et mere klart og overskueligt indre. Selv når livet byder os grader af ”op- og nedture” så klarer vi os nemmere når vi ser og sanser mere rent.

På den måde støtter jeg og motiverer mennesker i at overvinde hæmmende barrierer. Det kan være det at tackle kriser, konflikter og uligevægt. Til at opnå balance og indre ro. Til at indgå i dine relationer fra hjertet.

 

ØNSKET OM AT BRYDE ET MØNSTER?

 

Når vi vil forandre på noget i vores parforhold, på vores arbejde eller i os selv, er det ofte født ud af et dybere ønske om forandring, som kommer indefra. Og ofte er det et ønske om at bryde et mønster, der er klart, men som samtidig også er sløret af fortidens forestillinger og eventuel frygt. 

Forsøger vi at forandre fra de gamle forestillinger, vil vi køre i ring hvilket de fleste kender og ikke ønsker. Derfor handler det om at lytte til det reelle ønske, men det handler også om at lytte til det mønster som gerne vil fastholde status quo. Det er et meget normalt udgangspunkt for de fleste, der starter i terapien og som ønsker forandring.

 

VI GÅR SKRIDT FOR SKRIDT FREM

 

VI lytter til hvad der er behov for, for at de forskellige lag vi har som en form for beskyttelse, kan få tryghed og indsigt. Derfor udforsker vi dine reaktioner, dine tanker og følelser. Og i dit tempo løsner det nogle af de opspændinger, vanemæssige tanker og mønstre der begrænser din frihed og glæde. Tvivl er også noget som kan fylde rigtig meget, og føles grumset i sindet så man ikke kan se og føle klart.

Vi ser på hvem vi er - som mennesker dybere set – og at der kan være et stykke vej fra at vide hvad man reelt ønsker og ikke ønsker. Der er ingen dele i os vi skal af med, mere at vi kan høre og finde de reelle ønsker og gå henimod dem. Samtidig acceptere det der trækker i fortidens retning, så vi kan leve som en hel person.

 

Terapien dækker bredt og dybt, og vi kan gå ind ad mange døre. Døre som vi udnytter til at nå til øget tryghed, glæde og tilfredshed, styrke og power, nænsomhed og selvomsorg, og også længsler, sorg og fred. Der vil være ømme punkter på vejen, som trænger til opmærksomhed, accept, kærlighed og et forfriskende nyt pust af liv. Alt dette tilsammen forener sig og bliver til kommende resurser, gennem lys og støtte.

Vi ser på hvilke motiver og kræfter, der ligger bag konkrete problemstillinger. Og som er den dybereliggende årsag til ubalancer og begrænsninger.

 

DET KAN VI ARBEJDE MED

 

 Vi kan arbejde på at få flere gode ting ind i din hverdag som en dør til at have dig selv med. Jeg giver nogle eksempler nedenunder, som nogle ideer til hvad du kan komme med til mig og få hjælp med. Det betyder ikke at andre områder er udelukket, jeg møder dig der hvor du er. Det handler om at du får det bedre og har dig selv med, og alle veje fører til Rom.

 

Områder som:

Arbejde og karriere, bekymring og angst, særlig sensitivitet, stress, begrænsninger, selvværd, selvtillid, kærlighedsliv, kærestesorger, parforholdsproblemer, livskriser, problematiske familierelationer, eller ønsket om udvikling.

 

SÅDAN KOMMER MAN I GANG

 

 Vi aftaler at mødes en første gang, hvor jeg kan høre lidt mere om dig. Vi får lejlighed til at tale nærmere og føle efter om kemien passer, og om jeg kan hjælpe dig. Herefter aftaler vi nærmere. De fleste tager et forløb af sessions, på mellem 3 og 10 gange. Mange vender tilbage årligt og hvor vi arbejder med det næste udviklingspunkt der kalder på sig.

 

Kontakt mig – book tid.

Læs mere Læs mindre