Britt Hammerbak

Britt Hammerbak

Akupunktør

JÆVNLIGT BOOKET


Faglige kvalifikationer

Uddannelse

RAB Master akupunktør - Uddannet hos Akupunktur Universitetet John Boel

RAB AcuNova akupunktør - Uddannet hos Akupunktur Universitetet John Boel

Fysurgisk massør inkl. triggerpunkter og sportsskader - Uddannet hos DDZ Susan Koudal

Zoneterapeut - uddannet hos DDZ Susanne Andersen

Sprog

Dansk

Engelsk

Se alle

Norsk

Svensk

Se mindre

Medlem af

DAU - Dansk Akupunktur Union

Tilskud

Jeg betaler selv

"danmark"

Privat forsikring / RAB

Arbejder som

Akupunktør

Massør

Zoneterapeut

Faglig præsentation

Af natur er jeg meget smilende og glad, jeg er meget ærekær omkring mine behandlinger og vil til enhver tid gøre mit bedste for at du får en god oplevelse i min klinik.


Før jeg udlevede min drøm om at hjælpe mennesker til et liv i balance, arbejde jeg på kontor.


Jeg tilbyder følgende behandlinger:


Akupunktur TCM (Traditionel Chinese Medicin).

TCM Akupunktur er en flere tusind år gammel behandlingsmetode med akupunkturnåle, som danner og frigør Qi (energien) og bevæger sig igennem meridianerne og balancerer kroppen.


Boel Moderne Akupunktur.

Behandlings metoden er ved at revolutionere helsebranchen. Da mange forvekslede det med kinesisk akupunktur blev navnet ændret til Boel Moderne akupunktur, Boel Moderne akupunktur virker blandt andet gennem nervesystemet, men også via meridianern.


Øreakupunktur.

Øreakupunktur er et system til genopretning af balancen af det menneskelige system ved at sætte nåle i dele af øret, som relaterer til den kropsdel, det væv eller den funktion, der ønskes behandlet.


Triggerpunktsakupunktur.

Triggerpunktsakupunktur kan gives alene eller før, under eller efter fysiurgisk massage. Et triggerpunkt er en afgrænset, og tydeligt følelig, lille knudeagtig sammentrækning i muskelvævet. Et triggerpunkt påvirker en muskel ved at holde den spændt, med samtidig svækket muskelkraft.


Fysiurgisk massage.

Jeg tilbyder fysiurgisk massage, som er rigtig god mod diverse skader og smerter. Denne behandlingsform er yderst effektiv. Det er en dybdegående massageform, der er bygget op omkring viden om musklerne, og den viden giver fysiurgisk massage en stor styrke.


Hotstone massage.

Det er en gammel indiansk massageform, der giver en afslappende virkning på kroppen, da den er god til at løsne op i spændinger, samt giver god blodcirkulation.


Wellness massage.

​Jeg udbyder også wellness massage. Dette er en blid massageform, som jeg vil anbefale hvis du har meget om ørene, eller blot trænger til at blive forkælet.


Neuromuskulær terapi.

Neuromuskulær terapi er en specielt udviklet behandling, hvor man med sportszoneterapi på fødderne, akupressur samt manipulation af de store muskelgrupper i kroppen, hurtigt og effektivt kurerer skader med langt færre behandlinger end med traditionelle behandlinger.


Zoneterapi.

Zoneterapi kan ofte hjælpe til genoprettelse af balancen. Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Mange bruger zoneterapi, selv om de ikke har helbredsproblemer. De gør det for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.


Ansigtsbehandling med Japansk Lifting.

Japansk lifting er en ny metode inden for naturlig ansigtsløftning, uden brug af kirurgi og botox.


Japansk ansigtsakupunktur.

​Det er den naturlige vej til et yngre og friskere udseende. Behandlingen foregår som enhver anden form for akupunktur med nåle.

Læs mere Læs mindre