Britta Sjøholm

Britta Sjøholm

Psykoterapeut



Faglige kvalifikationer

Uddannelse

Eksamineret psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut

Biologisk chok/traume terapeut

Certificeret Talent Coach

Certificeret HeartMath Coach

Sprog

Dansk

Engelsk

Medlem af

Dansk Psykoterapeutisk Forening – MPF

Tilskud

Jeg betaler selv

Arbejder som

Psykoterapeut

Coach

Parterapeut

Faglig præsentation

Livet byder på mange spændende oplevelser, og nogle gange byder livet også på udfordringer.


Nogle udfordringer klarer vi selv ved at benyttet vores familie, venner og netværk. Vi kan møde en udfordring, hvor det netværk vi har, ikke kan være behjælpelig med den støtte eller hjælp vi har brug for. Det kender jeg fra mig selv. I en alder af 10 år mistede jeg min lillesøster, og det var i en tid, hvor man ikke talte om det, eller der var nogen hjælp at hente, og derfor pakkede jeg sorgen godt ned i min krop. Den lå godt gemt og var med mig på min rejse helt op i mit voksenliv, indtil jeg igen stod med den voldsomme udfordring, hvor jeg mistede min handicappede søn i 2003. Der havde jeg for alvor brug for støtte og hjælp, og som mit netværk på ingen måde kunne være behjælpelig med, da det forudsætter, at man selv har stået i en lignende situation.


Det at tage på en indre rejse, og blive bevidst om, hvordan kroppen er i stand til at holde på ting, og ikke lader det forsvinde af sig selv, blev en øjenåbner for mig på flere planer. At lære at lytte til kroppens signaler og udfordringer, og gå det igennem med støtte fra en kompetent fagperson, har været afgørende for mig og mit liv. Det har bragt mig til et helt anderledes og endnu bedre sted med mig selv, som jeg ikke turde håbe på var muligt – jeg mærker nu en indre styrke og ro, som jeg ikke har mærket før. Den styrke er en kæmpe ballast i forhold til at stå ved mig selv med både mine behov, og grænser.


På grund af mine egne livserfaringer har jeg valgt at specialisere mig inden for chok/traume, sorg, krise, og PTSD. Derudover er jeg et levende bevis på, at en indre rejse har en lagt større betydning end en charterrejse – hvis det er mig, du ønsker som rejsepartner på din indre rejse, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Læs mere Læs mindre