Casper Regel

Casper Regel

Fysioterapeut

JÆVNLIGT BOOKET

Klinik

Fysioman

Faglige kvalifikationer

Uddannelse

Fysioterapeut, Campus Nordsjælland, Hillerød

Massør, AM massageskole

Mulligan kursus (knæ, ankel, hofte, hånd, albue, skuldre, nakke, ryg)

Sportsakupunktur, Ringsted

Sprog

Dansk

Engelsk

Se alle

Norsk

Svensk

Tysk

Se mindre

Tilskud

Jeg betaler selv

"danmark"

Privat forsikring / RAB

Arbejder som

Fysioterapeut

Massør

Faglig præsentation

Casper er meget seriøs med sit arbejde og tager på minimum et kursus årligt og konkurrere til DM i Massage (bedste resultat er en 5. plads, deltaget 2 gange). 10 års erfaring som massør, 5 års erfaring som fysioterapeut. Arbejdet med følgende sport: VM curling, elite svømning, Taekwondo og boksere.


Hos Fysioman vil vi altid forsøge at give dig den bedst mulige behandling, så der kombineres frit mellem de forskellige behandlingstilbud. Hos os er der fokus på at fysioterapi skal være nemt og konkret. Vi forsøger derfor altid at udvælge de bedste øvelser specielt til dig, og gerne så få som muligt.


Fysioterapi:

Ved grundig undersøgelse forsøger vi at finde årsagen til dit problem. Fysioterapi er kombineret behandling som består af 3 dele. Undersøgelse, behandling og vedligeholdelse.


Massage:

Massage kan både gives til afslapning eller indgå som en del af en behandling. Vores behandlere kan variere massagen så du får den bedste effekt af behandlingen.


Andre behandlinger:

Sideløbende med fysioterapi, supplerer vi med akupunktur, kinesiotape, cupping m.m. Disse ekstra behandlingstiltag er med til at sikre at du får den bedst mulige behandling.


Book en tid nu - jeg glæder mig til at hilse på dig.

Læs mere Læs mindre