Gitte Andersen

Gitte Andersen

Psykoterapeut


Klinik

Ny Horisont

Faglige kvalifikationer

Uddannelse

Eksamineret Familie- og psykoterapeut, Kempler Instituttet

Socialpædagog

Sprog

Dansk

Engelsk

Medlem af

Dansk Psykoterapeutforening

Tilskud

Jeg betaler selv

Arbejder som

Psykoterapeut

Par- og familieterapeut

Faglig præsentation

Hvor er du i livet? Søger du en forandring, står du ved en skillevej eller søger du nye horisonter? Jeg møder dig i et nærværende og tillidsfuldt rum. Udgangspunktet vil altid være dig, og der hvor du står i dit liv lige nu. Den terapeutiske samtale forgår nænsomt, hvor du støttes i en psykoterapeutisk proces der kan åbne op for nye horisonter.

 

Book en tid:

Du er velkommen til at booke en tid her på profilen.

 

Temaer kan være eksistentielle kriser som skilsmisse, dødsfald, kronisk sygdom, jobskifte, overgangsalder.

 

Terapi handler i høj grad om det hele menneske og kan bidrage med en større forståelse af dig selv og den måde hvorpå du forholder dig til omverden. Udgangspunktet vil altid være dig, og der hvor du står i dit liv lige nu. Når jeg møder dig i et nærværende og tillidsfuldt rum, kan jeg hjælpe dig med at finde den rigtige retninge og åbne op for nye horisonter.

 

”All journeys have secret destinations of which the traveler is unaware.”

- Martin Buber

 

Der kan være mange grunde til at opsøge en psykoterapeut. Det kan være, fordi du ikke har det godt og gerne vil have hjælp til at komme videre, eller det kan være på grund af ændringer i dit liv så som for eksempel skilsmisse, dødsfald, kronisk sygdom, jobskifte, overgangsalder eller lavt selvværd.

 

Nogle gange gør livet ondt, og det kan være svært at finde et fast holdepunkt, her kan terapi gøre en forskel. Når du gennemlever en svær periode i dit liv, så vid at du ikke behøver at gennemgå den alene.

 

Rådgivning eller vejledning kan også være nødvendig for at du kan udvikle dig og lægge dine gamle mønstre bag dig. Med terapeutiske samtaler, kan du i dit eget tempo få udfoldet dig selv og finde frem til hvordan du kan leve det liv, du har lyst til.

 

Mit udgangspunkt er en dialog, hvor vi sammen udforsker og undersøger det, der er her og nu. Ved at tage udgangspunkt i det, der opstår i løbet af samtalen, vil vi sammen komme i dybden med dine problemstillinger eller din livssmerte. Du vil få værktøjer og indsigter, som hjælper dig med at se bag om dine udfordringer.

 

Jeg tilbyder både individuelle forløb og par/familie-terapi, hvor jeg kan hjælpe dig og dine nærmeste til et bedre samvær og en solid hverdag, hvor I støtter hinanden.

 

Forløbet varierer alt efter situationen, det kan være få gange der er behov for og op til længerevarende forløb.


Du er velkommen til at booke en tid her på profilen.

 

Jeg glæder mig til at hilse på dig.

Læs mere Læs mindre