Aku-Kur

Aku-Kur

Psykoterapeut

Mange psykoterapeuter har selv gennemgået terapi under uddannelsen, og behandlerens personlige erfaringer bliver herved et af hans/hendes stærkeste redskaber. Der findes mange forgreninger inden for psykoterapi: f.eks. psykoanalytisk, humanistisk og kognitiv. Mange behandlere vælger at anvende flere af dem i deres behandling. Aku-Kur tager udgangspunkt i samtalen og anvender både praktiske øvelser og samtale til at løse forskellige problemstillinger. Aku-Kur kan hjælpe mennesker til at forstå deres psykiske og følelsesmæssige problemer. Aku-Kur kan også tilbyde de nødvendige værktøjer til at arbejde sig ud af problemerne og derved opnå en højere livskvalitet.

Læs mere Læs mindre


Aku-Kur i Kastrup

Bor eller arbejder du tæt på Borrelyngen, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du psykoterapeut. Og Aku-Kur er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Borrelyngen, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Aku-Kur.


Aku-Kur og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: dyreassisteret terapi, mobning, naturterapi, skilsmisserådgivning, parforhold. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Borrelyngen 8, 2770 Kastrup

To
28.03.24
Fr
29.03.24

30.03.24

31.03.24
Find andre behandlere