Akupunktur der dur

Akupunktur der dur

Akupunktør

Massør / Kropsterapeut

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. Akupunktur der dur kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan Akupunktur der dur bruge forskellige former for akupunktur. Akupunktur der dur kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Akupunktur der dur kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Akupunktur der dur og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

Læs mere Læs mindre


Akupunktur der dur i Bagsværd

Bor eller arbejder du tæt på Bagsværd Hovedgade, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør, massør. Og Akupunktur der dur er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Bagsværd Hovedgade, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Akupunktur der dur.


Akupunktur der dur og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: hovedbundsmassage, acunova, rygestop akupunktur, sportsmassage, akupunktur. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Bagsværd Hovedgade 99, 2880 Bagsværd

Fr
29.03.24

30.03.24

31.03.24
Ma
01.04.24
Find andre behandlere