Buddingevej Fysioterapi

Buddingevej Fysioterapi

Akupunktør

Diætist / Kostvejleder

Fysioterapeut

Osteopat

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. Buddingevej Fysioterapi kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan Buddingevej Fysioterapi bruge forskellige former for akupunktur. Buddingevej Fysioterapi kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

En diætist / kostvejleder rådgiver og motiverer patienter til at få den mest optimale kost i den individuelle situation. Buddingevej Fysioterapi kan hjælpe overvægtige patienter med vægttab. Diætister som sådan arbejder også med mennesker, der har brug for den rette ernæring ved specifikke sygdomme og tilstande som for eksempel mælkeallergi, diabetes, oppustet mave, forhøjet blodtryk og spiseforstyrrelse. Til forskel fra en diætist, fokuserer en kostvejleder generelt på forebyggelse. Buddingevej Fysioterapi kan hjælpe med vægttab og anbefalinger til en sundere livstil.

En fysioterapeut hjælper patienter med at genopbygge bevægelsesapparatet og balance efter en ulykke eller en sygdom. Buddingevej Fysioterapi hjælper patienter med rygsmerter, knæskader, akillessenebetændelse, frossen skulder, slidgigt, svimmelhed, golfalbue, musearm og andre tilstande. I klinikkens behandlinger indgår forskellige øvelser og aktiviteter. Buddingevej Fysioterapi udarbejder et individuelt behandlingsforløb for hver patient, hvor formålet er at genoprette balance, styrke og mindske smerter.

En osteopat bruger sine hænder i sine behandlinger. Buddingevej Fysioterapi hjælper patienter med at få genoprettet kroppens balance og frigøre den naturlige livsenergi. I Danmark er det typisk fysioterapeuter, som videreuddanner sig til osteopater, og de tilbyder ofte begge behandlingsformer i sine klinikker. Buddingevej Fysioterapi kan hjælpe mod både akutte problemer og gener, der er opbygget sig over længere tid: Løberknæ, musearm, artrose, astma, bækkenløsning, fordøjelsesproblemer, inkontinens, menstruationssmerter, piskesmæld, refluks og flere andre tilstande.

Læs mere Læs mindre


Buddingevej Fysioterapi i Søborg

Bor eller arbejder du tæt på Buddingevej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør, akupunktør, diætist / kostvejleder, fysioterapeut, fysioterapeut, kostvejleder, osteopat, osteopat. Og Buddingevej Fysioterapi er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Buddingevej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Buddingevej Fysioterapi.


Buddingevej Fysioterapi og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: menstruationssmerter, øreakupunktur, diætistvejledning, piskesmæld / whiplash behandling, overvægt. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Buddingevej 199, 2860 Søborg

Fr
29.03.24

30.03.24

31.03.24
Ma
01.04.24
Find andre behandlere