ErgoAku

ErgoAku

Akupunktør

Ergoterapeut

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. ErgoAku kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan ErgoAku bruge forskellige former for akupunktur. ErgoAku kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

Læs mere Læs mindre


ErgoAku i Tappernøje

Bor eller arbejder du tæt på Lille Røttingevej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør, ergoterapeut. Og ErgoAku er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Lille Røttingevej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på ErgoAku.


ErgoAku og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: kinesisk massage / tui na, acunova, psykiske udfordringer, aktivitetsproblemer, sansemotorisk træning. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Lille Røttingevej 12 , 4733 Tappernøje

On
07.06.23
To
08.06.23
Fr
09.06.23

10.06.23
Find andre behandlere