Furesø Tandlægerne

Furesø Tandlægerne

Tandlæge

Tandlæger og tandplejere forebygger og behandler sygdomme i både tænder, mundhule og kæber. Furesø Tandlægerne kan hjælpe med at forebygge sygdomme med regulære tandeftersyn, og klinikken kan rådgive patienter om den personlige tandhygiejne. En tandlæge udfører ofte behandlingerne i samarbejde med en tandpleje. Tandplejer kan selvstændigt udføre en række lettere behandlinger som for eksempel tandrensning eller tandblegning. Furesø Tandlægerne kan tilbyde tandblegning, rodbehandling, tandudtrækning, plomber, kroner og andre ydelser og behandlinger.

Læs mere Læs mindre


Furesø Tandlægerne i Værløse

Bor eller arbejder du tæt på Bymidten, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du tandlæge. Og Furesø Tandlægerne er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Bymidten, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Furesø Tandlægerne.


Furesø Tandlægerne og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: tandbehandling, paradentose / tandkødsbetændelse, tandeftersyn, akut tandlæge, tandblegning. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Bymidten 35 A, 3500 Værløse

Ma
19.04.21
Ti
20.04.21
On
21.04.21
To
22.04.21
Find andre behandlere