Fysisk Velvære

Fysisk Velvære

Akupunktør

Massør / Kropsterapeut

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. Fysisk Velvære kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan Fysisk Velvære bruge forskellige former for akupunktur. Fysisk Velvære kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Fysisk Velvære kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Fysisk Velvære og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

Læs mere Læs mindre


Fysisk Velvære i Vanløse

Bor eller arbejder du tæt på Railway All, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør, massør. Og Fysisk Velvære er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Railway All, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Fysisk Velvære.


Fysisk Velvære og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: rygestop akupunktur, nakkemassage, ansigtsakupunktur, elektroakupunktur, moxa behandling. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Jernbane Allé 67, 2720 Vanløse


29.01.23
Ma
30.01.23
Ti
31.01.23
On
01.02.23
Find andre behandlere