Gravid Scanningsklinik Randers

Gravid Scanningsklinik Randers

Akupunktør

Massør / Kropsterapeut

Røntgen / Ultralydspecialist

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. Gravid Scanningsklinik Randers kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan Gravid Scanningsklinik Randers bruge forskellige former for akupunktur. Gravid Scanningsklinik Randers kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Gravid Scanningsklinik Randers kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Gravid Scanningsklinik Randers og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

Læs mere Læs mindre


Gravid Scanningsklinik Randers i Randers

Bor eller arbejder du tæt på Biografgade, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør, massør / kropsterapeut, røntgen / ultralydspecialist. Og Gravid Scanningsklinik Randers er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Biografgade, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Gravid Scanningsklinik Randers.


Gravid Scanningsklinik Randers og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: akupunktur og zoneterapi, hot stone massage, håndmassage, kranio-sakral terapi til børn, bindevævsterapi. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Biografgade 3, 8900 Randers

To
28.03.24
Fr
29.03.24

30.03.24

31.03.24
Find andre behandlere