Helse- og Idrætsklikken

Helse- og Idrætsklikken

Massør / Kropsterapeut

Psykoterapeut

Zoneterapeut

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Helse- og Idrætsklikken kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Helse- og Idrætsklikken og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

Mange psykoterapeuter har selv gennemgået terapi under uddannelsen, og behandlerens personlige erfaringer bliver herved et af hans/hendes stærkeste redskaber. Der findes mange forgreninger inden for psykoterapi: f.eks. psykoanalytisk, humanistisk og kognitiv. Mange behandlere vælger at anvende flere af dem i deres behandling. Helse- og Idrætsklikken tager udgangspunkt i samtalen og anvender både praktiske øvelser og samtale til at løse forskellige problemstillinger. Helse- og Idrætsklikken kan hjælpe mennesker til at forstå deres psykiske og følelsesmæssige problemer. Helse- og Idrætsklikken kan også tilbyde de nødvendige værktøjer til at arbejde sig ud af problemerne og derved opnå en højere livskvalitet.

En zoneterapeut bruger sine hænder til at trykke på bestemte punkter på foden for at fremkalde en positiv virkning et bestemt sted i kroppen. Helse- og Idrætsklikken behandler smerter i led og muskler, kredsløbsbesvær, fordøjelsesproblemer, hovedpine og idrætsskader. Zoneterapeuter arbejder ud fra den tankegang, at fødderne afspejler bestemte zoner og organer i kroppen. Helse- og Idrætsklikken og andre klinikker på Health 24 tilbyder desuden ansigtszoneterapi, babyzoneterapi, sportszoneterapi og kombinerede behandlinger, for eksempel sammen med akupunktur. En zoneterapeut behandler også kolikbørn og hjælper med stimulation af veer under fødsler.

Læs mere Læs mindre


Helse- og Idrætsklikken i Kongens Lyngby

Bor eller arbejder du tæt på Ulrikkenborg Plads, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du massør / kropsterapeut, psykoterapeut, zoneterapeut. Og Helse- og Idrætsklikken er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Ulrikkenborg Plads, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Helse- og Idrætsklikken.


Helse- og Idrætsklikken og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: misbrugsterapi, kropsterapi, teenage problemer, lgbt-persons trivsel, baby zoneterapi. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Ulrikkenborg Plads 10E, 2800 Kongens Lyngby

To
28.03.24
Fr
29.03.24

30.03.24

31.03.24
Find andre behandlere