Hos Tandlægeteamet

Hos Tandlægeteamet

Tandlæge

Tandlæger og tandplejere forebygger og behandler sygdomme i både tænder, mundhule og kæber. Hos Tandlægeteamet kan hjælpe med at forebygge sygdomme med regulære tandeftersyn, og klinikken kan rådgive patienter om den personlige tandhygiejne. En tandlæge udfører ofte behandlingerne i samarbejde med en tandpleje. Tandplejer kan selvstændigt udføre en række lettere behandlinger som for eksempel tandrensning eller tandblegning. Hos Tandlægeteamet kan tilbyde tandblegning, rodbehandling, tandudtrækning, plomber, kroner og andre ydelser og behandlinger.

Læs mere Læs mindre


Hos Tandlægeteamet i København V

Bor eller arbejder du tæt på Værnedamsvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du . Og HOS TANDLÆGETEAMET er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Værnedamsvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på HOS TANDLÆGETEAMET.


HOS TANDLÆGETEAMET og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: . Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Værnedamsvej 12A, 1619 København V

Ma
19.04.21
Ti
20.04.21
On
21.04.21
To
22.04.21
Find andre behandlere