Kiropraktisk Center

Kiropraktisk Center

Akupunktør

Ergoterapeut

Fysioterapeut

Kiropraktor

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. Kiropraktisk Center kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan Kiropraktisk Center bruge forskellige former for akupunktur. Kiropraktisk Center kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

En fysioterapeut hjælper patienter med at genopbygge bevægelsesapparatet og balance efter en ulykke eller en sygdom. Kiropraktisk Center hjælper patienter med rygsmerter, knæskader, akillessenebetændelse, frossen skulder, slidgigt, svimmelhed, golfalbue, musearm og andre tilstande. I klinikkens behandlinger indgår forskellige øvelser og aktiviteter. Kiropraktisk Center udarbejder et individuelt behandlingsforløb for hver patient, hvor formålet er at genoprette balance, styrke og mindske smerter.

En kiropraktor beskæftiger sig med behandling af smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet. Kiropraktisk Center hjælper patienter med rygsmerter, diskusprolaps, muskelsmerter, fibromyalgi, hovedpine, skoliose og andre tilstande. Kiropraktorer og fysioterapeuter kan nogle gange hjælpe med de samme lidelser. Man vil dog oftere bruge en kiropraktor i en akut situation og henvende sig til en fysioterapeut, hvis der er brug for et genoptræningsforløb. Alle kan henvende sig til Kiropraktisk Center uden henvisning fra egen læge eller speciallæge.

Læs mere Læs mindre


Kiropraktisk Center i Næstved

Bor eller arbejder du tæt på Gl.Holstedvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør, ergoterapeut, fysioterapeut, kiropraktor. Og Kiropraktisk Center er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Gl.Holstedvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Kiropraktisk Center.


Kiropraktisk Center og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: seneskedehindebetændelse, knæskader, ridefysioterapi, hoftesmerter, skulderskade genoptræning. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Gl.Holstedvej 22 , 4700 Næstved

On
07.06.23
To
08.06.23
Fr
09.06.23

10.06.23
Find andre behandlere