Kiropraktisk Klinik Vanløse

Kiropraktisk Klinik Vanløse

Kiropraktor

Massør / Kropsterapeut

En kiropraktor beskæftiger sig med behandling af smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet. Kiropraktisk Klinik Vanløse hjælper patienter med rygsmerter, diskusprolaps, muskelsmerter, fibromyalgi, hovedpine, skoliose og andre tilstande. Kiropraktorer og fysioterapeuter kan nogle gange hjælpe med de samme lidelser. Man vil dog oftere bruge en kiropraktor i en akut situation og henvende sig til en fysioterapeut, hvis der er brug for et genoptræningsforløb. Alle kan henvende sig til Kiropraktisk Klinik Vanløse uden henvisning fra egen læge eller speciallæge.

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Kiropraktisk Klinik Vanløse kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Kiropraktisk Klinik Vanløse og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

Læs mere Læs mindre


Kiropraktisk Klinik Vanløse i Vanløse

Bor eller arbejder du tæt på Jydeholmen, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du kiropraktor, massør. Og Kiropraktisk Klinik Vanløse er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Jydeholmen, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Kiropraktisk Klinik Vanløse.


Kiropraktisk Klinik Vanløse og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: kiropraktorbehandling, hot stone massage, hovedbundsmassage, kiropraktisk konsultation, afspændingsmassage. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Jydeholmen 2, 2720 Vanløse


29.01.23
Ma
30.01.23
Ti
31.01.23
On
01.02.23
Find andre behandlere