Kroppens Hus

Kroppens Hus

Diætist / Kostvejleder

Fodterapeut / Fodplejer

Fysioterapeut

Osteopat

Zoneterapeut

En diætist / kostvejleder rådgiver og motiverer patienter til at få den mest optimale kost i den individuelle situation. Kroppens Hus kan hjælpe overvægtige patienter med vægttab. Diætister som sådan arbejder også med mennesker, der har brug for den rette ernæring ved specifikke sygdomme og tilstande som for eksempel mælkeallergi, diabetes, oppustet mave, forhøjet blodtryk og spiseforstyrrelse. Til forskel fra en diætist, fokuserer en kostvejleder generelt på forebyggelse. Kroppens Hus kan hjælpe med vægttab og anbefalinger til en sundere livstil.

En fysioterapeut hjælper patienter med at genopbygge bevægelsesapparatet og balance efter en ulykke eller en sygdom. Kroppens Hus hjælper patienter med rygsmerter, knæskader, akillessenebetændelse, frossen skulder, slidgigt, svimmelhed, golfalbue, musearm og andre tilstande. I klinikkens behandlinger indgår forskellige øvelser og aktiviteter. Kroppens Hus udarbejder et individuelt behandlingsforløb for hver patient, hvor formålet er at genoprette balance, styrke og mindske smerter.

En osteopat bruger sine hænder i sine behandlinger. Kroppens Hus hjælper patienter med at få genoprettet kroppens balance og frigøre den naturlige livsenergi. I Danmark er det typisk fysioterapeuter, som videreuddanner sig til osteopater, og de tilbyder ofte begge behandlingsformer i sine klinikker. Kroppens Hus kan hjælpe mod både akutte problemer og gener, der er opbygget sig over længere tid: Løberknæ, musearm, artrose, astma, bækkenløsning, fordøjelsesproblemer, inkontinens, menstruationssmerter, piskesmæld, refluks og flere andre tilstande.

En zoneterapeut bruger sine hænder til at trykke på bestemte punkter på foden for at fremkalde en positiv virkning et bestemt sted i kroppen. Kroppens Hus behandler smerter i led og muskler, kredsløbsbesvær, fordøjelsesproblemer, hovedpine og idrætsskader. Zoneterapeuter arbejder ud fra den tankegang, at fødderne afspejler bestemte zoner og organer i kroppen. Kroppens Hus og andre klinikker på Health 24 tilbyder desuden ansigtszoneterapi, babyzoneterapi, sportszoneterapi og kombinerede behandlinger, for eksempel sammen med akupunktur. En zoneterapeut behandler også kolikbørn og hjælper med stimulation af veer under fødsler.

Læs mere Læs mindre


Kroppens Hus i Sorø

Bor eller arbejder du tæt på Holbækvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du diætist / kostvejleder, fodterapeut / fodplejer, fysioterapeut, osteopat, zoneterapeut. Og Kroppens Hus er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Holbækvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Kroppens Hus.


Kroppens Hus og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: slidgigt, smertebehandling, knyster, fysioterapeutisk konsultation, fodterapi. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Holbækvej 109 , 4180 Sorø

Ti
23.04.24
On
24.04.24
To
25.04.24
Fr
26.04.24
Find andre behandlere