Lyngby Fysioterapi

Lyngby Fysioterapi

Fysioterapeut

Massør / Kropsterapeut

En fysioterapeut hjælper patienter med at genopbygge bevægelsesapparatet og balance efter en ulykke eller en sygdom. Lyngby Fysioterapi hjælper patienter med rygsmerter, knæskader, akillessenebetændelse, frossen skulder, slidgigt, svimmelhed, golfalbue, musearm og andre tilstande. I klinikkens behandlinger indgår forskellige øvelser og aktiviteter. Lyngby Fysioterapi udarbejder et individuelt behandlingsforløb for hver patient, hvor formålet er at genoprette balance, styrke og mindske smerter.

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Lyngby Fysioterapi kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Lyngby Fysioterapi og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

Læs mere Læs mindre


Lyngby Fysioterapi i Kgs. Lyngby

Bor eller arbejder du tæt på Toftebæksvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du fysioterapeut, massør. Og Lyngby Fysioterapi er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Toftebæksvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Lyngby Fysioterapi.


Lyngby Fysioterapi og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: nakkemassage, sportsfysioterapi, sportsmassage, smertebehandling, fodmassage. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Toftebæksvej 8, 2800 Kgs. Lyngby

To
28.03.24
Fr
29.03.24

30.03.24

31.03.24
Find andre behandlere