PPclinic

PPclinic

Parterapeut / Sexolog

Psykolog

Sexologer og parterapeuter kan hjælpe, når parfoholdet skal fungere bedre i forbindelse med for eksempel kommunikation, romantik og sexliv. En sexolog vejleder og rådgiver både par og singler indenfor alle områder af deres seksualitet. Parterapeuter hjælper til at få løst problemer i forholdet og skabe en god kommunikation. Via samtale kan PPclinic hjælpe dig til at få en større forståelse for eksempelvis seksuelle- eller kropslige dysfunktioner, utroskab, sygdom, graviditet, en traumatisk barndom eller et lavt selvværd. PPclinic rådgiver også par og udstyrer dem med redskaber til at bearbejde forskellige problemstillinger og derved opnå et stærkere samliv.

Psykolog er en beskyttet titel, som kan anvendes af personer med en kandidateksamen i psykologi (cand.psych.) eller en ligestillet eksamen. PPclinic tager udgangspunkt i samtalen, som behandleren bruger til at diagnosticere og vejlede. Det kan være i forbindelse med psykologiske og følelsesmæssige problemer såsom lavt selvværd, samlivsproblemer, mobning, handikappede børn i familien eller identitets- og livskriser. PPclinic kan også hjælpe personer, som gerne vil udvikle sig personligt og ønsker at blive bedre rustet til tilværelsen.

Læs mere Læs mindre


PPclinic i Gentofte​​

Bor eller arbejder du tæt på Ørnegårdsvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du parterapeut / sexolog, psykolog, psykolog, sexolog og parterapeut. Og PPclinic er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Ørnegårdsvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på PPclinic.


PPclinic og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: søvnproblemer behandling, vold i hjemmet, for tidlig udløsning, pornoafhængighed, biseksualitet. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Ørnegårdsvej 16, 2820 Gentofte​​

Ma
26.10.20
Ti
27.10.20
On
28.10.20
To
29.10.20
Find andre behandlere