Psykiatrisk Klinik Assens

Psykiatrisk Klinik Assens

Psykiater

Psykoterapeut

Mange psykoterapeuter har selv gennemgået terapi under uddannelsen, og behandlerens personlige erfaringer bliver herved et af hans/hendes stærkeste redskaber. Der findes mange forgreninger inden for psykoterapi: f.eks. psykoanalytisk, humanistisk og kognitiv. Mange behandlere vælger at anvende flere af dem i deres behandling. Psykiatrisk Klinik Assens tager udgangspunkt i samtalen og anvender både praktiske øvelser og samtale til at løse forskellige problemstillinger. Psykiatrisk Klinik Assens kan hjælpe mennesker til at forstå deres psykiske og følelsesmæssige problemer. Psykiatrisk Klinik Assens kan også tilbyde de nødvendige værktøjer til at arbejde sig ud af problemerne og derved opnå en højere livskvalitet.

Læs mere Læs mindre


Psykiatrisk Klinik Assens i Assens

Bor eller arbejder du tæt på Kalkbrænderivej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du psykiater, psykoterapeut. Og Psykiatrisk Klinik Assens er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Kalkbrænderivej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Psykiatrisk Klinik Assens.


Psykiatrisk Klinik Assens og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: nervøsitet behandling, chock og traume, mistrivsel, ocd (tvangstanker / handlinger), traumeterapi. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Kalkbrænderivej 17, 5610 Assens

Ma
02.10.23
Ti
03.10.23
On
04.10.23
To
05.10.23
Find andre behandlere