Psykologen i Kbh

Psykologen i Kbh

Psykolog

Psykolog er en beskyttet titel, som kan anvendes af personer med en kandidateksamen i psykologi (cand.psych.) eller en ligestillet eksamen. Psykologen i Kbh tager udgangspunkt i samtalen, som behandleren bruger til at diagnosticere og vejlede. Det kan være i forbindelse med psykologiske og følelsesmæssige problemer såsom lavt selvværd, samlivsproblemer, mobning, handikappede børn i familien eller identitets- og livskriser. Psykologen i Kbh kan også hjælpe personer, som gerne vil udvikle sig personligt og ønsker at blive bedre rustet til tilværelsen.

Læs mere Læs mindre


Psykologen i Kbh i København V

Bor eller arbejder du tæt på Vester Voldgade, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du psykolog. Og Psykologen i Kbh er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Vester Voldgade, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Psykologen i Kbh.


Psykologen i Kbh og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: indlæringsvanskeligheder, vold i hjemmet, personlighedsforstyrrelse, tab og sorg, traumebehandling. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Vester Voldgade 111, 1552 København V

To
28.03.24
Fr
29.03.24

30.03.24

31.03.24
Find andre behandlere