Psykologerne afd. City

Psykologerne afd. City

Coach

Psykolog

Psykoterapeut

Coaching bliver ofte defineret som en professionel samtale, hvor coachen ikke rådgiver eller tager stilling men derimod hjælper klienten ved at stille åbne spørgsmål. Der findes mange slags coaches. For eksempel: stress-coach, business-coach, sportscoach eller lifecoach. Psykologerne afd. City er neutral og ikke-dømmende, og vil hjælpe dig til at reflektionere og nå frem til dine egne svar. Psykologerne afd. City kan hjælpe dig, hvis du har lyst til at udvikle dig på et eller flere områder af dit liv, men du kan også søge coaching hos Psykologerne afd. City, hvis du har en bestemt problemstilling, du ønsker at få løst, en dårlig vane, du vil af med eller har brug for at træffe en beslutning.

Psykolog er en beskyttet titel, som kan anvendes af personer med en kandidateksamen i psykologi (cand.psych.) eller en ligestillet eksamen. Psykologerne afd. City tager udgangspunkt i samtalen, som behandleren bruger til at diagnosticere og vejlede. Det kan være i forbindelse med psykologiske og følelsesmæssige problemer såsom lavt selvværd, samlivsproblemer, mobning, handikappede børn i familien eller identitets- og livskriser. Psykologerne afd. City kan også hjælpe personer, som gerne vil udvikle sig personligt og ønsker at blive bedre rustet til tilværelsen.

Mange psykoterapeuter har selv gennemgået terapi under uddannelsen, og behandlerens personlige erfaringer bliver herved et af hans/hendes stærkeste redskaber. Der findes mange forgreninger inden for psykoterapi: f.eks. psykoanalytisk, humanistisk og kognitiv. Mange behandlere vælger at anvende flere af dem i deres behandling. Psykologerne afd. City tager udgangspunkt i samtalen og anvender både praktiske øvelser og samtale til at løse forskellige problemstillinger. Psykologerne afd. City kan hjælpe mennesker til at forstå deres psykiske og følelsesmæssige problemer. Psykologerne afd. City kan også tilbyde de nødvendige værktøjer til at arbejde sig ud af problemerne og derved opnå en højere livskvalitet.

Læs mere Læs mindre


Psykologerne afd. City i København K

Bor eller arbejder du tæt på Løngangstræde, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du coach, psykolog, psykoterapeut. Og Psykologerne afd. City er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Løngangstræde, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Psykologerne afd. City.


Psykologerne afd. City og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: forældrerådgivning, motion og motivation, adfærdsforstyrrelser, spirituel udvikling, stresscoaching. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Løngangstræde 37B, 1468 København K

To
28.03.24
Fr
29.03.24

30.03.24

31.03.24
Find andre behandlere