Psykologi & psykiatri

Psykologi & psykiatri

Parterapeut / Sexolog

Psykiater

Psykoterapeut

Sexologer og parterapeuter kan hjælpe, når parfoholdet skal fungere bedre i forbindelse med for eksempel kommunikation, romantik og sexliv. En sexolog vejleder og rådgiver både par og singler indenfor alle områder af deres seksualitet. Parterapeuter hjælper til at få løst problemer i forholdet og skabe en god kommunikation. Via samtale kan Psykologi & psykiatri hjælpe dig til at få en større forståelse for eksempelvis seksuelle- eller kropslige dysfunktioner, utroskab, sygdom, graviditet, en traumatisk barndom eller et lavt selvværd. Psykologi & psykiatri rådgiver også par og udstyrer dem med redskaber til at bearbejde forskellige problemstillinger og derved opnå et stærkere samliv.

Mange psykoterapeuter har selv gennemgået terapi under uddannelsen, og behandlerens personlige erfaringer bliver herved et af hans/hendes stærkeste redskaber. Der findes mange forgreninger inden for psykoterapi: f.eks. psykoanalytisk, humanistisk og kognitiv. Mange behandlere vælger at anvende flere af dem i deres behandling. Psykologi & psykiatri tager udgangspunkt i samtalen og anvender både praktiske øvelser og samtale til at løse forskellige problemstillinger. Psykologi & psykiatri kan hjælpe mennesker til at forstå deres psykiske og følelsesmæssige problemer. Psykologi & psykiatri kan også tilbyde de nødvendige værktøjer til at arbejde sig ud af problemerne og derved opnå en højere livskvalitet.

Læs mere Læs mindre


Psykologi & psykiatri i Aarhus C

Bor eller arbejder du tæt på Storetorv, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du parterapeut / sexolog, psykiater, psykoterapeut. Og Psykologi & psykiatri er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Storetorv, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Psykologi & psykiatri.


Psykologi & psykiatri og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: dating rådgivning, stofmisbrug, kærlighedsliv, skilsmisse og brud, psykiatri. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Storetorv 9, 8000 Aarhus C

Ma
02.10.23
Ti
03.10.23
On
04.10.23
To
05.10.23
Find andre behandlere