Psykologisk Klinik i Helsingør

Psykologisk Klinik i Helsingør

Psykolog

Psykoterapeut

Psykolog er en beskyttet titel, som kan anvendes af personer med en kandidateksamen i psykologi (cand.psych.) eller en ligestillet eksamen. Psykologisk Klinik i Helsingør tager udgangspunkt i samtalen, som behandleren bruger til at diagnosticere og vejlede. Det kan være i forbindelse med psykologiske og følelsesmæssige problemer såsom lavt selvværd, samlivsproblemer, mobning, handikappede børn i familien eller identitets- og livskriser. Psykologisk Klinik i Helsingør kan også hjælpe personer, som gerne vil udvikle sig personligt og ønsker at blive bedre rustet til tilværelsen.

Mange psykoterapeuter har selv gennemgået terapi under uddannelsen, og behandlerens personlige erfaringer bliver herved et af hans/hendes stærkeste redskaber. Der findes mange forgreninger inden for psykoterapi: f.eks. psykoanalytisk, humanistisk og kognitiv. Mange behandlere vælger at anvende flere af dem i deres behandling. Psykologisk Klinik i Helsingør tager udgangspunkt i samtalen og anvender både praktiske øvelser og samtale til at løse forskellige problemstillinger. Psykologisk Klinik i Helsingør kan hjælpe mennesker til at forstå deres psykiske og følelsesmæssige problemer. Psykologisk Klinik i Helsingør kan også tilbyde de nødvendige værktøjer til at arbejde sig ud af problemerne og derved opnå en højere livskvalitet.

Læs mere Læs mindre


Psykologisk Klinik i Helsingør i Helsingør

Bor eller arbejder du tæt på Strandgade, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du psykolog, psykoterapeut. Og Psykologisk Klinik i Helsingør er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Strandgade, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Psykologisk Klinik i Helsingør.


Psykologisk Klinik i Helsingør og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: livskrise, misbrugsterapi, hypnoterapi, teenage problemer, misbrugsbehandling. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Strandgade 95, 3000 Helsingør

Ma
26.10.20
Ti
27.10.20
On
28.10.20
To
29.10.20
Find andre behandlere