Psykologkonsult

Psykologkonsult

Coach

Parterapeut / Sexolog

Psykolog

Coaching bliver ofte defineret som en professionel samtale, hvor coachen ikke rådgiver eller tager stilling men derimod hjælper klienten ved at stille åbne spørgsmål. Der findes mange slags coaches. For eksempel: stress-coach, business-coach, sportscoach eller lifecoach. Psykologkonsult er neutral og ikke-dømmende, og vil hjælpe dig til at reflektionere og nå frem til dine egne svar. Psykologkonsult kan hjælpe dig, hvis du har lyst til at udvikle dig på et eller flere områder af dit liv, men du kan også søge coaching hos Psykologkonsult, hvis du har en bestemt problemstilling, du ønsker at få løst, en dårlig vane, du vil af med eller har brug for at træffe en beslutning.

Sexologer og parterapeuter kan hjælpe, når parfoholdet skal fungere bedre i forbindelse med for eksempel kommunikation, romantik og sexliv. En sexolog vejleder og rådgiver både par og singler indenfor alle områder af deres seksualitet. Parterapeuter hjælper til at få løst problemer i forholdet og skabe en god kommunikation. Via samtale kan Psykologkonsult hjælpe dig til at få en større forståelse for eksempelvis seksuelle- eller kropslige dysfunktioner, utroskab, sygdom, graviditet, en traumatisk barndom eller et lavt selvværd. Psykologkonsult rådgiver også par og udstyrer dem med redskaber til at bearbejde forskellige problemstillinger og derved opnå et stærkere samliv.

Psykolog er en beskyttet titel, som kan anvendes af personer med en kandidateksamen i psykologi (cand.psych.) eller en ligestillet eksamen. Psykologkonsult tager udgangspunkt i samtalen, som behandleren bruger til at diagnosticere og vejlede. Det kan være i forbindelse med psykologiske og følelsesmæssige problemer såsom lavt selvværd, samlivsproblemer, mobning, handikappede børn i familien eller identitets- og livskriser. Psykologkonsult kan også hjælpe personer, som gerne vil udvikle sig personligt og ønsker at blive bedre rustet til tilværelsen.

Læs mere Læs mindre


Psykologkonsult i Kongens Lyngby

Bor eller arbejder du tæt på Hollandsvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du coach, parterapeut / sexolog, psykolog. Og Psykologkonsult er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Hollandsvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Psykologkonsult.


Psykologkonsult og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: mindfulness behandling, kommunikationsproblemer, performance coaching, psykologisk rådgivning, kærestesorger. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Hollandsvej 12, 2800 Kongens Lyngby

To
28.03.24
Fr
29.03.24

30.03.24

31.03.24
Find andre behandlere