Sensitiv Balance

Sensitiv Balance

Psykolog

Psykoterapeut

Psykolog er en beskyttet titel, som kan anvendes af personer med en kandidateksamen i psykologi (cand.psych.) eller en ligestillet eksamen. Sensitiv Balance tager udgangspunkt i samtalen, som behandleren bruger til at diagnosticere og vejlede. Det kan være i forbindelse med psykologiske og følelsesmæssige problemer såsom lavt selvværd, samlivsproblemer, mobning, handikappede børn i familien eller identitets- og livskriser. Sensitiv Balance kan også hjælpe personer, som gerne vil udvikle sig personligt og ønsker at blive bedre rustet til tilværelsen.

Mange psykoterapeuter har selv gennemgået terapi under uddannelsen, og behandlerens personlige erfaringer bliver herved et af hans/hendes stærkeste redskaber. Der findes mange forgreninger inden for psykoterapi: f.eks. psykoanalytisk, humanistisk og kognitiv. Mange behandlere vælger at anvende flere af dem i deres behandling. Sensitiv Balance tager udgangspunkt i samtalen og anvender både praktiske øvelser og samtale til at løse forskellige problemstillinger. Sensitiv Balance kan hjælpe mennesker til at forstå deres psykiske og følelsesmæssige problemer. Sensitiv Balance kan også tilbyde de nødvendige værktøjer til at arbejde sig ud af problemerne og derved opnå en højere livskvalitet.

Læs mere Læs mindre


Sensitiv Balance på Frederiksberg

Bor eller arbejder du tæt på Peter Bangs Vej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du psykolog, psykoterapeut. Og Sensitiv Balance er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Peter Bangs Vej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Sensitiv Balance.


Sensitiv Balance og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: livskrise, spiseforstyrrelser, akut belastningsreaktion, udbrændthed, angst. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Peter Bangs Vej 7A, 2000 Frederiksberg

Ma
26.10.20
Ti
27.10.20
On
28.10.20
To
29.10.20
Find andre behandlere