Skodsborg Fysioterapi

Skodsborg Fysioterapi

Akupunktør

Fysioterapeut

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. Skodsborg Fysioterapi kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan Skodsborg Fysioterapi bruge forskellige former for akupunktur. Skodsborg Fysioterapi kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

En fysioterapeut hjælper patienter med at genopbygge bevægelsesapparatet og balance efter en ulykke eller en sygdom. Skodsborg Fysioterapi hjælper patienter med rygsmerter, knæskader, akillessenebetændelse, frossen skulder, slidgigt, svimmelhed, golfalbue, musearm og andre tilstande. I klinikkens behandlinger indgår forskellige øvelser og aktiviteter. Skodsborg Fysioterapi udarbejder et individuelt behandlingsforløb for hver patient, hvor formålet er at genoprette balance, styrke og mindske smerter.

Læs mere Læs mindre


Skodsborg Fysioterapi i Skodsborg

Bor eller arbejder du tæt på Skodsborg Strandvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør, fysioterapeut. Og Skodsborg Fysioterapi er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Skodsborg Strandvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Skodsborg Fysioterapi.


Skodsborg Fysioterapi og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: nakkeskader, helbredstjek, akupunktur, rygestop akupunktur, fysioterapeutisk konsultation. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Skodsborg Strandvej 125 A, 2942 Skodsborg

To
28.03.24
Fr
29.03.24

30.03.24

31.03.24
Find andre behandlere