Sund Kickstart

Sund Kickstart

Diætist / Kostvejleder

En diætist / kostvejleder rådgiver og motiverer patienter til at få den mest optimale kost i den individuelle situation. Sund Kickstart kan hjælpe overvægtige patienter med vægttab. Diætister som sådan arbejder også med mennesker, der har brug for den rette ernæring ved specifikke sygdomme og tilstande som for eksempel mælkeallergi, diabetes, oppustet mave, forhøjet blodtryk og spiseforstyrrelse. Til forskel fra en diætist, fokuserer en kostvejleder generelt på forebyggelse. Sund Kickstart kan hjælpe med vægttab og anbefalinger til en sundere livstil.

Læs mere Læs mindre


Sund Kickstart i København V

Bor eller arbejder du tæt på Vesterbrogade, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du diætist / kostvejleder. Og Sund Kickstart er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Vesterbrogade, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Sund Kickstart.


Sund Kickstart og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: oppustet mave, ernæringsterapi, irritabel tyktarm, diabeteskost, blodtrykssænkende kost. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Vesterbrogade 76, 1620 København V

To
28.03.24
Fr
29.03.24

30.03.24

31.03.24
Find andre behandlere