Sundhed-Akupunktur

Sundhed-Akupunktur

Akupunktør

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. Sundhed-Akupunktur kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan Sundhed-Akupunktur bruge forskellige former for akupunktur. Sundhed-Akupunktur kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

Læs mere Læs mindre


Sundhed-Akupunktur i Valby

Bor eller arbejder du tæt på Valby langgade, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør. Og Sundhed-Akupunktur er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Valby langgade, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Sundhed-Akupunktur.


Sundhed-Akupunktur og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: acunova, ansigtsakupunktur, kinesisk massage / tui na, akupunktur, akupunktur og massage. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Valby Langgade 77, 2500 Valby


09.12.23

10.12.23
Ma
11.12.23
Ti
12.12.23
Find andre behandlere