Sundhedshuset Herning

Sundhedshuset Herning

Akupunktør

Diætist / Kostvejleder

Fodterapeut / Fodplejer

Fysioterapeut

Psykiater

Psykolog

Psykoterapeut

Rejse / Vaccinationsspecialist

Zoneterapeut

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. Sundhedshuset Herning kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan Sundhedshuset Herning bruge forskellige former for akupunktur. Sundhedshuset Herning kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

En diætist / kostvejleder rådgiver og motiverer patienter til at få den mest optimale kost i den individuelle situation. Sundhedshuset Herning kan hjælpe overvægtige patienter med vægttab. Diætister som sådan arbejder også med mennesker, der har brug for den rette ernæring ved specifikke sygdomme og tilstande som for eksempel mælkeallergi, diabetes, oppustet mave, forhøjet blodtryk og spiseforstyrrelse. Til forskel fra en diætist, fokuserer en kostvejleder generelt på forebyggelse. Sundhedshuset Herning kan hjælpe med vægttab og anbefalinger til en sundere livstil.

En fysioterapeut hjælper patienter med at genopbygge bevægelsesapparatet og balance efter en ulykke eller en sygdom. Sundhedshuset Herning hjælper patienter med rygsmerter, knæskader, akillessenebetændelse, frossen skulder, slidgigt, svimmelhed, golfalbue, musearm og andre tilstande. I klinikkens behandlinger indgår forskellige øvelser og aktiviteter. Sundhedshuset Herning udarbejder et individuelt behandlingsforløb for hver patient, hvor formålet er at genoprette balance, styrke og mindske smerter.

Psykolog er en beskyttet titel, som kan anvendes af personer med en kandidateksamen i psykologi (cand.psych.) eller en ligestillet eksamen. Sundhedshuset Herning tager udgangspunkt i samtalen, som behandleren bruger til at diagnosticere og vejlede. Det kan være i forbindelse med psykologiske og følelsesmæssige problemer såsom lavt selvværd, samlivsproblemer, mobning, handikappede børn i familien eller identitets- og livskriser. Sundhedshuset Herning kan også hjælpe personer, som gerne vil udvikle sig personligt og ønsker at blive bedre rustet til tilværelsen.

Mange psykoterapeuter har selv gennemgået terapi under uddannelsen, og behandlerens personlige erfaringer bliver herved et af hans/hendes stærkeste redskaber. Der findes mange forgreninger inden for psykoterapi: f.eks. psykoanalytisk, humanistisk og kognitiv. Mange behandlere vælger at anvende flere af dem i deres behandling. Sundhedshuset Herning tager udgangspunkt i samtalen og anvender både praktiske øvelser og samtale til at løse forskellige problemstillinger. Sundhedshuset Herning kan hjælpe mennesker til at forstå deres psykiske og følelsesmæssige problemer. Sundhedshuset Herning kan også tilbyde de nødvendige værktøjer til at arbejde sig ud af problemerne og derved opnå en højere livskvalitet.

En zoneterapeut bruger sine hænder til at trykke på bestemte punkter på foden for at fremkalde en positiv virkning et bestemt sted i kroppen. Sundhedshuset Herning behandler smerter i led og muskler, kredsløbsbesvær, fordøjelsesproblemer, hovedpine og idrætsskader. Zoneterapeuter arbejder ud fra den tankegang, at fødderne afspejler bestemte zoner og organer i kroppen. Sundhedshuset Herning og andre klinikker på Health 24 tilbyder desuden ansigtszoneterapi, babyzoneterapi, sportszoneterapi og kombinerede behandlinger, for eksempel sammen med akupunktur. En zoneterapeut behandler også kolikbørn og hjælper med stimulation af veer under fødsler.

Læs mere Læs mindre


Sundhedshuset Herning i Herning

Bor eller arbejder du tæt på Vejlevej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør, diætist / kostvejleder, fodterapeut / fodplejer, fysioterapeut, psykiater, psykolog, psykoterapeut, rejse / vaccinationsspecialist, zoneterapeut. Og Sundhedshuset Herning er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Vejlevej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Sundhedshuset Herning.


Sundhedshuset Herning og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: sportsfysioterapi, cupping terapi, ocd (tvangstanker / handlinger), halsbrand / sure opstød, fobi. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Vejlevej 1 , 7400 Herning

To
25.04.24
Fr
26.04.24

27.04.24

28.04.24
Find andre behandlere