Tandlægerne i Palæcentret

Tandlægerne i Palæcentret

Tandlæge

Tandlæger og tandplejere forebygger og behandler sygdomme i både tænder, mundhule og kæber. Tandlægerne i Palæcentret kan hjælpe med at forebygge sygdomme med regulære tandeftersyn, og klinikken kan rådgive patienter om den personlige tandhygiejne. En tandlæge udfører ofte behandlingerne i samarbejde med en tandpleje. Tandplejer kan selvstændigt udføre en række lettere behandlinger som for eksempel tandrensning eller tandblegning. Tandlægerne i Palæcentret kan tilbyde tandblegning, rodbehandling, tandudtrækning, plomber, kroner og andre ydelser og behandlinger.

Læs mere Læs mindre


Tandlægerne i Palæcentret i København K

Bor eller arbejder du tæt på Palade, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du tandlæge. Og TANDLÆGERNE PALÆCENTRET er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Palade, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på TANDLÆGERNE PALÆCENTRET.


TANDLÆGERNE PALÆCENTRET og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: plombe / fyldning, snorkeskinne, gebis / tandprotese(r), tandeftersyn, tandbehandling. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Palægade 7, 1261 København K

Ma
19.04.21
Ti
20.04.21
On
21.04.21
To
22.04.21
Find andre behandlere