Teamskov tandlæger

Teamskov tandlæger

Tandlæge

Tandlæger og tandplejere forebygger og behandler sygdomme i både tænder, mundhule og kæber. Teamskov tandlæger kan hjælpe med at forebygge sygdomme med regulære tandeftersyn, og klinikken kan rådgive patienter om den personlige tandhygiejne. En tandlæge udfører ofte behandlingerne i samarbejde med en tandpleje. Tandplejer kan selvstændigt udføre en række lettere behandlinger som for eksempel tandrensning eller tandblegning. Teamskov tandlæger kan tilbyde tandblegning, rodbehandling, tandudtrækning, plomber, kroner og andre ydelser og behandlinger.

Læs mere Læs mindre


Teamskov tandlæger på Frederiksberg

Bor eller arbejder du tæt på Peter Bangs Vej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du tandlæge. Og TEAMSKOV tandlæger er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Peter Bangs Vej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på TEAMSKOV tandlæger.


TEAMSKOV tandlæger og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: tandbehandling, tandbro, tandbøjle, akut tandlæge, invisalign. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Peter Bangs Vej 53, 2000 Frederiksberg

Ma
19.04.21
Ti
20.04.21
On
21.04.21
To
22.04.21
Find andre behandlere