TerapiHuset Østerbro

TerapiHuset Østerbro

Psykolog

Psykoterapeut

Psykolog er en beskyttet titel, som kan anvendes af personer med en kandidateksamen i psykologi (cand.psych.) eller en ligestillet eksamen. TerapiHuset Østerbro tager udgangspunkt i samtalen, som behandleren bruger til at diagnosticere og vejlede. Det kan være i forbindelse med psykologiske og følelsesmæssige problemer såsom lavt selvværd, samlivsproblemer, mobning, handikappede børn i familien eller identitets- og livskriser. TerapiHuset Østerbro kan også hjælpe personer, som gerne vil udvikle sig personligt og ønsker at blive bedre rustet til tilværelsen.

Mange psykoterapeuter har selv gennemgået terapi under uddannelsen, og behandlerens personlige erfaringer bliver herved et af hans/hendes stærkeste redskaber. Der findes mange forgreninger inden for psykoterapi: f.eks. psykoanalytisk, humanistisk og kognitiv. Mange behandlere vælger at anvende flere af dem i deres behandling. TerapiHuset Østerbro tager udgangspunkt i samtalen og anvender både praktiske øvelser og samtale til at løse forskellige problemstillinger. TerapiHuset Østerbro kan hjælpe mennesker til at forstå deres psykiske og følelsesmæssige problemer. TerapiHuset Østerbro kan også tilbyde de nødvendige værktøjer til at arbejde sig ud af problemerne og derved opnå en højere livskvalitet.

Læs mere Læs mindre


TerapiHuset Østerbro i København Ø

Bor eller arbejder du tæt på Horsensgade, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du psykolog, psykoterapeut. Og TerapiHuset Østerbro er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Horsensgade, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på TerapiHuset Østerbro.


TerapiHuset Østerbro og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: fobi, humørsvingninger, familieproblemer, skilsmisse psykologi, fødselsdepression. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Horsensgade 18, 2100 København Ø

Ma
26.10.20
Ti
27.10.20
On
28.10.20
To
29.10.20
Find andre behandlere