Værløse Fysioterapi

Værløse Fysioterapi

Akupunktør

Coach

Fysioterapeut

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. Værløse Fysioterapi kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan Værløse Fysioterapi bruge forskellige former for akupunktur. Værløse Fysioterapi kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

Coaching bliver ofte defineret som en professionel samtale, hvor coachen ikke rådgiver eller tager stilling men derimod hjælper klienten ved at stille åbne spørgsmål. Der findes mange slags coaches. For eksempel: stress-coach, business-coach, sportscoach eller lifecoach. Værløse Fysioterapi er neutral og ikke-dømmende, og vil hjælpe dig til at reflektionere og nå frem til dine egne svar. Værløse Fysioterapi kan hjælpe dig, hvis du har lyst til at udvikle dig på et eller flere områder af dit liv, men du kan også søge coaching hos Værløse Fysioterapi, hvis du har en bestemt problemstilling, du ønsker at få løst, en dårlig vane, du vil af med eller har brug for at træffe en beslutning.

En fysioterapeut hjælper patienter med at genopbygge bevægelsesapparatet og balance efter en ulykke eller en sygdom. Værløse Fysioterapi hjælper patienter med rygsmerter, knæskader, akillessenebetændelse, frossen skulder, slidgigt, svimmelhed, golfalbue, musearm og andre tilstande. I klinikkens behandlinger indgår forskellige øvelser og aktiviteter. Værløse Fysioterapi udarbejder et individuelt behandlingsforløb for hver patient, hvor formålet er at genoprette balance, styrke og mindske smerter.

Læs mere Læs mindre


Værløse Fysioterapi i Værløse

Bor eller arbejder du tæt på Bymidten, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør, coach, fysioterapeut. Og Værløse Fysioterapi er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Bymidten, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Værløse Fysioterapi.


Værløse Fysioterapi og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: fysioterapeutisk konsultation, moxa behandling, akupunktur og zoneterapi, work life balance, ridefysioterapi. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Bymidten 11, 3500 Værløse

To
28.03.24
Fr
29.03.24

30.03.24

31.03.24
Find andre behandlere