Vejlefjord Rehabilitering

Vejlefjord Rehabilitering

Ergoterapeut

Fysioterapeut

Psykolog

En fysioterapeut hjælper patienter med at genopbygge bevægelsesapparatet og balance efter en ulykke eller en sygdom. Vejlefjord Rehabilitering hjælper patienter med rygsmerter, knæskader, akillessenebetændelse, frossen skulder, slidgigt, svimmelhed, golfalbue, musearm og andre tilstande. I klinikkens behandlinger indgår forskellige øvelser og aktiviteter. Vejlefjord Rehabilitering udarbejder et individuelt behandlingsforløb for hver patient, hvor formålet er at genoprette balance, styrke og mindske smerter.

Psykolog er en beskyttet titel, som kan anvendes af personer med en kandidateksamen i psykologi (cand.psych.) eller en ligestillet eksamen. Vejlefjord Rehabilitering tager udgangspunkt i samtalen, som behandleren bruger til at diagnosticere og vejlede. Det kan være i forbindelse med psykologiske og følelsesmæssige problemer såsom lavt selvværd, samlivsproblemer, mobning, handikappede børn i familien eller identitets- og livskriser. Vejlefjord Rehabilitering kan også hjælpe personer, som gerne vil udvikle sig personligt og ønsker at blive bedre rustet til tilværelsen.

Læs mere Læs mindre


Vejlefjord Rehabilitering i Stouby

Bor eller arbejder du tæt på Sanatorievej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du ergoterapeut, fysioterapeut, psykolog. Og Vejlefjord Rehabilitering er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Sanatorievej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Vejlefjord Rehabilitering.


Vejlefjord Rehabilitering og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: ergoterapeutisk undersøgelse, indlæringsvanskeligheder, smertebehandling, ergoterapeutisk rådgivning, ridefysioterapi. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Sanatorievej 27b, 7140 Stouby

To
28.03.24
Fr
29.03.24

30.03.24

31.03.24
Find andre behandlere