Zomaku

Zomaku

Akupunktør

Massør / Kropsterapeut

Zoneterapeut

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. Zomaku kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan Zomaku bruge forskellige former for akupunktur. Zomaku kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Zomaku kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Zomaku og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

En zoneterapeut bruger sine hænder til at trykke på bestemte punkter på foden for at fremkalde en positiv virkning et bestemt sted i kroppen. Zomaku behandler smerter i led og muskler, kredsløbsbesvær, fordøjelsesproblemer, hovedpine og idrætsskader. Zoneterapeuter arbejder ud fra den tankegang, at fødderne afspejler bestemte zoner og organer i kroppen. Zomaku og andre klinikker på Health 24 tilbyder desuden ansigtszoneterapi, babyzoneterapi, sportszoneterapi og kombinerede behandlinger, for eksempel sammen med akupunktur. En zoneterapeut behandler også kolikbørn og hjælper med stimulation af veer under fødsler.

Læs mere Læs mindre


Zomaku i Smørum

Bor eller arbejder du tæt på Bakkevej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør, massør, zoneterapeut. Og Zomaku er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Bakkevej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Zomaku.


Zomaku og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: afspændingsmassage, håndmassage, graviditetsgener, fodmassage, rygmassage. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Bakkevej 11, 2765 Smørum

Ma
02.10.23
Ti
03.10.23
On
04.10.23
To
05.10.23
Find andre behandlere