Ida Katrine Hoffmeyer

Ida Katrine Hoffmeyer

PsykoterapeutFaglige kvalifikationer

Uddannelse

Psykologi på bachelorniveau, Københavns Universitet

Sygeplejeske, Roskilde sygeplejeskole

Autoriseret sexolog, Psykoterapeut MPF

Organisationspsykologisk uddannelse, OPU

Sprog

Dansk

Engelsk

Se alle

Norsk

Svensk

Se mindre

Medlem af

Dansk Psykoterapeutforening

Dansk Forening for Klinisk Sexologi, DACS

Tilskud

Jeg betaler selv

Arbejder som

Psykoterapeut

Coach

Sexolog og parterapeut

Faglig præsentation

Jeg tilbyder terapi i kliniklokaler centralt i København - eller online! Både på dansk, engels og skandinavisk. Hvis du går i terapi hos mig, vil du først og fremmest opleve, at jeg lytter til dig, og stiller spørgsmål, der kan hjælpe dig med at forstå dig selv og dine problemer bedre, ved at mærke dine følelser i forhold til dem og reflektere over dem. Du kan så efterhånden udvikle dine egne ’redskaber’. Min grundholdning er, at terapien skal rykke, og det tror jeg kun den kan, hvis du arbejder med at se både din egen og den andens perspektiv. Det er ikke altid behageligt at få øje på sig selv, men omvendt kan man have meget glæde af det, og indimellem det alvorlige og svære, kan humoren glimtvis komme på banen.


Book en tid:

Du er velkommen til at booke en tid her på profilen.


Jeg er psykoterapeut, MDP, godkendt af Dansk Psykoterapeutforening. For at blive godkendt skal man have uddannelse i psykoterapi, der opfylder mange forskellige krav om teori, træning, egen-terapi og supervision gennem flere år.


Styr dit liv mere bevidst:


Har du gentagne konflikter med din kæreste, for lidt glæde og sjov, ingen kæreste, for kedelige jobs, for lidt dialog med andre, måske for lidt samvær, er det seksuelle gået i hårdknude, for meget arbejde, for meget rutine, for mange usunde vaner, for mange ukonstruktive mønstre, er det måske nu, du/I skulle opsøge noget sparring på din/jeres livssituation og de valg, du/I træffer.


Det kan være en rigtig god idé at arbejde med sig selv gennem terapi. Man lærer sig selv bedre at kende, får mere fokus på, hvad man vil og ikke vil, og kan dermed styre sit liv mere bevidst.


Jeg er psykoterapeut med stor erfaring. Jeg har arbejdet med parterapi, individuel terapi og grupper gennem mange år. Jeg har flere efteruddannelser inden for psykoterapi.


Jeg har læst Psykologi på bachelorniveau på KU. Siden har jeg taget en sygeplejerskeuddannelse, og arbejdet mange år på hospitalsafsnit med psykoterapi individuelt og i grupper. Jeg har været med-leder af et psykoterapeutisk afsnit i 7 år.


Jeg er uddannet og godkendt som sexolog via NACS (nordisk forening for klinisk sexologi).


Desuden har jeg taget en organisations psykologisk konsulent uddannelse.


Udover min interesse for psykologi og terapi, har jeg beskæftiget mig med helt andre aspekter af tilværelsen, nemlig musik og teater, i nogle år professionelt.


Du er velkommen til at booke en tid her på profilen.


Se mere på ida-h.dk

Læs mere Læs mindre