Lars Nielsen

Lars Nielsen

Sexolog og parterapeut



Faglige kvalifikationer

Uddannelse

Stresscoach uddannelse - Master, Bjarne Toftegaard

certificeret sexolog

Sprog

Dansk

Medlem af

Dansk Sexologforening

Tilskud

Jeg betaler selv

Arbejder som

Sexolog og parterapeut

Samtaleterapeut

Faglig præsentation

Jeg henvender mig til mænd, der er udfordret på deres trivsel, livsenergi og følelse af mental balance.

De fleste mænd er fra barndommen præget til præstation, og vil forsøge at løse livets udfordringer ved hårdt arbejde og succes, i en stræben efter mening, kærlighed, forbundethed og anerkendelse.

Men præstation kan udmatte og føles tomt.

Mænd rammes også af livskriser - fx i midtlivet, ved skilsmisse, arbejdsmæssigt, stress, relationelt eller i forhold til livslykken og den eksistentielle meningsfuldhed - og i kriser kan vi mangle værktøjet og indsigten, til at komme videre og få det godt igen.

En del mænd opdager først en manglende trivsel, i det øjeblik sexlysten forsvinder og potensen reduceres. Sexuelle dysfunktioner (rejsningsproblemer, tidlig sædafgang mv) opstår ofte i kølvandet på psykisk mistrivsel, og kan behandles hos en sexolog.

Samtalerne får dig tilbage i balance, ved at identificere din retning og give dig indsigt og bevidsthed - så du fremadrettet kan træffe stærke valg, lytte til dine behov og sætte dine personlige grænser. Få kontakt med hjertet, kroppen, sexualiteten og livsglæden igen...

Du skal i kontakt med din længsel - den du mærker dybt inde i hjertet eller maven, og som er et udtryk for præcis, hvor du skal hen. Du har den længsel, fordi du også har alle mulighederne for at få den opfyldt. Spørgsmålet er blot hvorfor og hvordan du har mistet troen, og hvad du skal gøre for at få den igen.

Tag din trivsel alvorligt – livet skal være godt…

Læs mere Læs mindre