Linda Clod Præstholm

Linda Clod Præstholm

Psykoterapeut



Faglige kvalifikationer

Uddannelse

Stresscoach, Matzau Erhvervspsykologer

Integral Somatic Psychology, ISP Institute

Sygeplejeske, Diakonissestiftelsen

Somatic Experiencing Traumeterapeut, SE Traumeheling A/S

Sprog

Dansk

Engelsk

Medlem af

SE Traumehealing Forening

Udmærkelser og publikationer

Podcasten 'Samtaler om Stress' | iTunes, Spotify, YouTube, SoundCloud

Blog om stress. - Findes på Behandlingafstress.nu

Tilskud

Jeg betaler selv

Arbejder som

Psykoterapeut

Coach

Faglig præsentation

Velkommen til din sympatiske og nænsomme vej ud af stress. Jeg er uddannet psykoterapeut / SE Traumeterapeut og stresscoach, og har desuden en baggrund som sygeplejerske og en kandidat i IT & Forretning.


Jeg arbejder primært med stress, belastningsreaktion, udbrændthed, kronisk træthed, angst, chok og traumer. Det vil hovedsageligt være samtaleterapi, med der indgår også kropslige øvelser og der kan også være tale om let berøring eventuelt liggende på behandlerbriks.


Min tilgang er helhedsorienteret, dvs. at jeg både inddrager udredning og diagnosticering af stress, rådgivning af eventuel sygemelding, guidning gennem dit stressforløb, vejledning i kommunikation med fx læge og kommune, kropsorienteret psykoterapi med henblik på forløsning af stress og traumer i kroppen, beroligelse, og ikke mindst rehabilitering, hvori der også kan indgå rådgivning om dagsplaner, kost, kosttilskud og døgnrytmetilpasning.


Du kan finde en masse information og FAQ om stress og traumer på min hjemmeside, og så kan du lytte til min podcast ‘Samtaler om Stress’, som findes på din podcast app, Spotify, YouTube samt min hjemmeside.

Læs mere Læs mindre