Lone Mølgaard

Lone Mølgaard

Psykoterapeut


Klinik

Lones Terapi

Faglige kvalifikationer

Uddannelse

Psyko- og Familieterapeut ved Kempler Instituttet

Sprog

Dansk

Engelsk

Medlem af

Dansk Psykoterapeutforening

Tilskud

Jeg betaler selv

Arbejder som

Psykoterapeut

Par- og familieterapeut

Faglig præsentation

Jeg tilbyder individuel terapi, parterapi og familieterapi. Ind imellem kan det være svært at få sine ønsker og behov for personlig udvikling holdt ved lige eller i det hele taget komme i gang med at udfolde ens liv optimalt – få mere ud af livet, simpelthen. Eller pludselig kan man opdage, at man både er alene og ikke føler sig forstået af ’den anden’ i parforholdet.

 

Jeg har i alle årene været klasselærer/klassekoordinator, så forældresamarbejdet har været omdrejningspunktet for den undervisning og det relations-arbejde, jeg har været en del af. Jeg har været lærer dengang, hvor hjemmebesøg var en selvfølge og hvor uformel snak over en kop kaffe var en del af dagsordenen. Det gav uformel stemning, medmenneskelig varme og gode følelser i forhold til at lære forældrene til børnene bedre at kende, før problemer opstod.

 

Book en tid:

Du er velkommen til at booke en tid her på profilen.

 

FAMILIETERAPI:

 

Når et familiemedlem i en periode ikke trives, giver det som regel uro eller forvirring i hele familien. Ofte er det så nemt at komme til at gøre den, der ikke trives, til et problem.

 

I familieterapi taler jeg sammen med jer om, hvordan hele familien trives, og hvilke muligheder der kan være, for at alle kommer i trivsel igen.

 

Det kræver samarbejdsvilje, ny indsigt – måske, træning og måske nye måder at leve sammen på i en familie.

 

Jeg tilbyder samtaler med hele familien hjemme hos jer i familien – alt efter behov, så en fælles indsigt i hvor mistrivslen er, opdages sammen.

 

Efterfølgende taler vi sammen om, hvad der findes af muligheder for at alle familiemedlemmer kommer i trivsel igen.

 

PARTERAPI:

 

Et parforhold er ikke statisk. Det udvikler sig hele tiden, eller måske går det i stå. Det kan være, det går i stå, når forholdet udfordres af børn, arbejde eller hvis der sker hændelser ud over det sædvanlige, der berører familien – sorg, f.eks. Eller også har parterne simpelthen ikke været klar over, at udvikling i parforhold er noget man skal forholde sig til på et dybere plan ind imellem.

 

Pludselig kan man opdage, at man både er alene og ikke føler sig forstået af ’den anden’ i parforholdet. Man kan være groet ind i vaner sammen, der ikke skaber udvikling.

 

I parterapi får begge parter mulighed for sammen at reflektere over, hvilke ting der fylder, og som måske endda ødelægger ens parforhold. Hvis bare den ene part ikke føler sig set af den anden, giver det begge mistrivsel.

 

I min tilgang til problemer i jeres parforhold vil jeg lytte til hvem I er som personer og hvad der er i spil – både konkret og følelsesmæssigt.

 

Problemerne ‘fikses’ ikke kun i terapien på en time, men gennem personligt arbejde og gennem tålmodighed med hinanden. Det kan tage lang tid at genoprette det gode parforhold, og det kan kræve både terapi og rådgivning gennem en periode.

 

INDIVIDUEL TERAPI:

 

Ind imellem kan det være svært at få sine ønsker og behov for personlig udvikling holdt ved lige eller i det hele taget komme i gang med at udfolde ens liv optimalt – få mere ud af livet, simpelthen.

 

Så er terapi en måde at få ro til at reflektere sammen med en anden person – her: mig – der lytter aktivt.

 

I perioder kan stress være det, der fylder mest, når arbejdet kræver meget af en og det kan være et spørgsmål om at få prioriteret sin tid til at gøre noget godt for sig selv, som giver både kort og langsigtet udvikling og velvære.

 

SPARRING:

 

Vil du være med til at møde andre for at snakke om et bestemt emne, kan jeg samle en gruppe med samme interesse til oplæg, sparring og samtale. Emnerne kunne fx være forældreskab, sorg, ensomhed.

Jeg tilbyder også pædagogisk sparring i professionelle sammenhænge.

 

Book en tid:

Du er velkommen til at booke en tid her på profilen.

 

Skal vi tale sammen?

Læs mere Læs mindre