Louiza Larsen

Louiza Larsen

Zoneterapeut



Faglige kvalifikationer

Uddannelse

Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør, fra A.M Massageskole i Bagsværd

Eksamineret Zoneterapeut fra Den Danske zoneterapeutskole i Herlev

Healingmassør og samtaleterapeuet. Specialer: Coaching, NLP & Terapeutisk Yoga samt Intuition fra Kursuscenter Kilden i Valby

Sprog

Dansk

Engelsk

Se alle

Norsk

Svensk

Se mindre

Medlem af

ZCT - Zoneconnections Terapeutforeninge

Tilskud

Jeg betaler selv

Arbejder som

Zoneterapeut

Massør

Faglig præsentation

Jeg er en holistisk behandler, det vil sige jeg ser på det hele mennesker når jeg behandler. Dette gør at jeg danner mig et billede over hvilken behandling jeg skal bruge.

Er det en klient som har mange spændinger i kroppen, fordi de f.eks. har haft hårdt fysisk arbejdet, eller meget sidde stillende arbejde, vælger jeg at bruge fysiurgisk massage, fordi den går dybere ned i vævet. Er klienten meget stresset, eller meget sensitiv, bruger jeg Healingsmassage Healingsmassage er en blid og omsorgsfuld massageform, der kombinerer en afspændende massage med healing. Ved healing søger jeg at genskabe balancen i kroppens energi, på den måde styrkes kroppens evne til at helbrede og hele sig selv.

Zoneterapi, her scanner jeg klientens fødder for at se hvor der ligger ubalancer i kroppen.

Zoneterapi er en lidt mere krævende behandling som kræver tid (ca. 1 time), men jeg har haft succes med at kombinerer den sammen med især fysiurgisk massage, fordi at det nogen gange er lettere at behandle det spændte sted i fødderne end på kroppen.

Jeg har arbejdet en del med selvudvikling, hvilket har givet mig en større forståelse for, hvordan vi påvirkes fysisk og psykisk igennem de oplevelser vi udsættes for. Jeg er en person som har empati og indføling, samt respekt og hjertevarme for andre mennesker, både i kommunikation og behandling. Jeg har med mine behandlinger hjulpet klienter med at tage svære beslutninger til at komme videre i deres liv. Jeg har healet klienter der har haft hjernerystelse til at få ro i hjernen. Jeg hjulpet klienter med dårlig fordøjelse til at få gang i den og endda tabe sig ved hjælp af zoneterapi. Jeg har hjulpet klienter med at få gang i deres urinveje ved hjælp af zoneterapi.

Hos mig kan klienten altid føle sig i trygge hænder.

Læs mere Læs mindre