Nicklas Germansen

Nicklas Germansen

Coach



Faglige kvalifikationer

Uddannelse

Personlig træner, Trænerakademiet, København-Århus

Sprog

Dansk

Engelsk

Tilskud

Jeg betaler selv

Arbejder som

Coach

Kostvejleder

Personlig træner

Faglig præsentation

Personlig træning hos mig er mere end ”bare” at løfte vægte. Når jeg arbejder med mennesker, arbejder jeg med dem som det hele menneske de er. Ingen kommer til mig pga. mit søde smil, men fordi de ønsker noget andet end det livet har givet dem indtil videre. Jeg bruger bl.a. fysisk aktivitet til at hjælpe mine klienter ud af hverdagens stress og jag og hive dem ind i nuet. Nuet er det eneste tidspunkt der eksisterer, så derfor findes forandring også kun der.


Min coaching stil er anderledes og mere til den spirituelle side, forstået på den måde at jeg hjælper dig til at se ind ad, i stedet for at fokusere din vrede og frustrationer på andre mennesker som du ikke kan ændre. Jeg arbejder ud fra nogle simple principper som alle mennesker kan følge, og som alle allerede kender til, som sidder dybt inde i din menneskelige core.


Jeg hjælper dagligt folk af med overvægt, stress, angst & depression og har altid været interesseret i den menneskelige psyke, så derfor finder jeg det også utroligt spændende at hjælpe med lige præcis dette.


Og ønsker du yderligere velvære og kontakt med naturen og dyrene så jeg hjælper også mine klienter med at skifte til den sunde veganske livsstil.

Citatet der ændrede mit liv ”Ingenting sker mod dig, det sker på grund af dig”


Lidt om mig:


Jeg har altid villet arbejde med mennesker, da det altid har fascineret mig hvorfor man gør som man gør, og hvad andre mennesker tænker. Så derfor havnede jeg i salg, og var der i godt 8 år. Jeg lærte at salg er noget, som man bruger i alle aspekter i livet. Og noget man skal mestre hvis man ønsker livet skal gå den vej som man ønsker.


- Skal man have et nyt job, er man nødt til at sælge dig selv.

- Skal man finde en kæreste, er man nødt til at sælge dig selv.

- Skal man overbevise sig selv om at man skal i form, så skal man sælge til sig selv.


Jeg ønskede dog at hjælpe mennesker på et mere personligt plan, og hjælpe med problemstillinger som jeg fandt mere interessant end at sælge hjemmesider eller vaskeriløsninger. Og jeg fandt ud af, at et salg var et salg uanset hvad problemerne var.


Ca. 1 års tid inde i min proces som personlig træner, fik jeg en spirituel indsigt som ændrede hele mit syn på verdenen, som gør jeg den dag i dag, hjælper folk af med alverdens problemer connected til deres tanker.


- Ensomhed. Mindreværd. Negative tanke og handle mønstre.

- Mennesker med tanke forstyrrelser såsom, angst, depression og stress

- Og faktisk alt der findes af forstyrrende tanker under solen.


Her er lige en hjerne knuser :-)

”Ingen er deres perfekte selv, deres perfekte selv er ingen”

Læs mere Læs mindre