De 5 Elementers Klinik

De 5 Elementers Klinik

Zoneterapeut

En zoneterapeut bruger sine hænder til at trykke på bestemte punkter på foden for at fremkalde en positiv virkning et bestemt sted i kroppen. De 5 Elementers Klinik behandler smerter i led og muskler, kredsløbsbesvær, fordøjelsesproblemer, hovedpine og idrætsskader. Zoneterapeuter arbejder ud fra den tankegang, at fødderne afspejler bestemte zoner og organer i kroppen. De 5 Elementers Klinik og andre klinikker på Health 24 tilbyder desuden ansigtszoneterapi, babyzoneterapi, sportszoneterapi og kombinerede behandlinger, for eksempel sammen med akupunktur. En zoneterapeut behandler også kolikbørn og hjælper med stimulation af veer under fødsler.

Læs mere Læs mindre


De 5 Elementers Klinik på Frederiksberg

Bor eller arbejder du tæt på Godthåbsvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du zoneterapeut. Og De 5 Elementers Klinik er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Godthåbsvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på De 5 Elementers Klinik.


De 5 Elementers Klinik og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: baby zoneterapi, gravid zoneterapi, ansigtszoneterapi, sportszoneterapi, zoneterapi og akupunktur. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Godthåbsvej 38, 2000 Frederiksberg

Ma
22.07.24
Ti
23.07.24
On
24.07.24
To
25.07.24
Find andre behandlere