Er du tandlæge, psykolog,
terapeut, coach eller behandler
– og vil du have flere patienter?

Så er Health 24 noget for dig!

Sundhedsportalen Health 24 gør det nemt at udbyde ydelser og at få nye patienter

Det får du med Health 24

#
  • Nye seriøse patienter

  • Attraktive profiler på Health24.dk

  • Bedre synlighed og placering på Google

  • Besparelser fx tid, penge, markedsføring

Kortere vej til patienter

#

Danskere efterspørger mere bekvemmelighedsundhedsområdet – ligesom i alle andre områder af tilværelsen. Vi vil gøre sundhedsydelser mere brugervenlige. Det skal være nemt og hurtigt at finde behandlere samlet på et sted og at booke aftaler. 


Health 24 er en ny moderne sundhedsportal med en viljefast ambition om at blive Danmarks første landsdækkende tjeneste med over 25 forskellige typer klinikker. Vi har i dag over 1.000 sider på vores portal og arbejder målrettet på at blive en kendt og højt rangeret service både på Google og blandt sundhedsinteresserede danskere i almindelighed. 


Vi vil også møde vores brugere alle steder, hvor de er. Det er derfor, at vi er bredt engagerede med vores sundhedsblog og over 20 sociale netværk såsom Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest og mange andre.

Prøv nu – ingen binding

Kontakt os for en kort demo eller for at oprette din klinik

Få nye patienter til din klinik

Mange brugere besøger dagligt vores portal for at finde nye behandlere. Lad dem booke en tid hos dig – med nogle få klik.


Din Health 24 profil viser dine behandlinger, kvalifikationer, priser og booking muligheder.

Få en bedre placering på Google

Vi sørger for, at du får mere synlighed på Google. Din klinik bliver set mange steder på Health24, og brugerne vil kunne søge dig under behandling, by, o.a. Både klinikken og dens behandlere får egne profiler på Health24 med individuelle webadresser.


Google registrerer, at din kliniks hjemmeside repræsenteres og dukker op under flere søgninger på en anden relevant hjemmeside. Resultatet: en bedre rangering af din egen hjemmeside på Google.

Tilbyd patienterne brugervenlighed

Health 24 er Danmarks mest brugervenlige sundhedsportal. Forøg antallet af tilbagevendende patienter ved at tilbyde dem vores service: nem booking, brugertilpassede påmindelser, bekvem mobil tilgængelighed m.m.


Få booket de ledige tider, som er opstået på grund af afbud. Med Health 24 er du der altid for dine patienter: 24/7.

Mere synlighed med flotte profiler

Ønsker du en budgetvenlig løsning for bedre SEO og synlighed på Google? Med Health 24 får din klinik flere landing pages og nye patienter.

+ Se budgetvenlige løsninger

Flere patienter til fair priser

Det er nemt og enkelt at få flere patienter i klinikken - Skriv dig op til Health 24. Det koster cirka det samme som en enkelt behandling af en patient.

+ Se premium løsninger

Fysisk og mental sundhed på Health 24

Vi har mange typer klinikker på portalen – det giver tilbagevendende brugere:
They come back for more

# # # # #

Prøv nu – ingen binding

Kontakt os for en kort demo eller for at oprette din klinik

Vi tror på et bredt samarbejde

#

Vi er stolte sponsorer af SIGMA SWIM, som tilbyder svømning på alle niveauer lige fra de yngste børnesvømmere til konkurrencesvømmere helt op til OL niveau.

#

Vi er medlem af Dansk Iværksætter Forening, som er et samlingspunkt for iværksættere med inspirerende arrangementer, videndeling og sparring.

#

Klinik Central er vores eget initiativ, som har til mission at hjælpe klinikker med praktiske opgaver indenfor salg og leje af kliniklokaler, møbler, udstyr og andre udfordringer.

Vores mission

"Vores mission er at bringe moderne patienter og klinikker sammen. Vi mener, det er win-win for alle.


Lignende sundhedsportaler har allerede stor succes i USA, Tyskland, Frankrig og andre lande. Vi er overbeviste om, at det er på tide, at Danmark også kommer med på denne succesbølge!


Vi ser frem til at byde dig velkommen!"


Klaus Jacobsen, Partner og Edward Bjørn Kosheluk, Direktør