Flot smil

Flot smil

Tandlæge

Tandlæger og tandplejere forebygger og behandler sygdomme i både tænder, mundhule og kæber. Flot smil kan hjælpe med at forebygge sygdomme med regulære tandeftersyn, og klinikken kan rådgive patienter om den personlige tandhygiejne. En tandlæge udfører ofte behandlingerne i samarbejde med en tandpleje. Tandplejer kan selvstændigt udføre en række lettere behandlinger som for eksempel tandrensning eller tandblegning. Flot smil kan tilbyde tandblegning, rodbehandling, tandudtrækning, plomber, kroner og andre ydelser og behandlinger.

Læs mere Læs mindre


Flot smil i København NV​

Bor eller arbejder du tæt på Fredrikssundsvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du tandlæge. Og Flot smil er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Fredrikssundsvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Flot smil.


Flot smil og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: tandbehandling, porcelænsfacader, snorkeskinne, tandbro, børnetandlæge. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Fredrikssundsvej 80B, 2400 København NV​

Ma
22.07.24
Ti
23.07.24
On
24.07.24
To
25.07.24
Find andre behandlere