Gadegaard Privathospital

Gadegaard Privathospital

Psykiater

Psykoterapeut

Mange psykoterapeuter har selv gennemgået terapi under uddannelsen, og behandlerens personlige erfaringer bliver herved et af hans/hendes stærkeste redskaber. Der findes mange forgreninger inden for psykoterapi: f.eks. psykoanalytisk, humanistisk og kognitiv. Mange behandlere vælger at anvende flere af dem i deres behandling. Gadegaard Privathospital tager udgangspunkt i samtalen og anvender både praktiske øvelser og samtale til at løse forskellige problemstillinger. Gadegaard Privathospital kan hjælpe mennesker til at forstå deres psykiske og følelsesmæssige problemer. Gadegaard Privathospital kan også tilbyde de nødvendige værktøjer til at arbejde sig ud af problemerne og derved opnå en højere livskvalitet.

Læs mere Læs mindre


Gadegaard Privathospital på Frederiksberg

Bor eller arbejder du tæt på Nordre Fasanvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du psykiater, psykoterapeut. Og Gadegaard Privathospital er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Nordre Fasanvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Gadegaard Privathospital.


Gadegaard Privathospital og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: skilsmisserådgivning, lgbt-persons trivsel, teenage problemer, nervøsitet behandling, ocd (tvangstanker / handlinger). Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Nordre Fasanvej 57, 2000 Frederiksberg

Ma
22.07.24
Ti
23.07.24
On
24.07.24
To
25.07.24
Find andre behandlere