Kiropraktisk klinik Silkeborg

Kiropraktisk klinik Silkeborg

Kiropraktor

Røntgen / Ultralydspecialist

En kiropraktor beskæftiger sig med behandling af smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet. Kiropraktisk klinik Silkeborg hjælper patienter med rygsmerter, diskusprolaps, muskelsmerter, fibromyalgi, hovedpine, skoliose og andre tilstande. Kiropraktorer og fysioterapeuter kan nogle gange hjælpe med de samme lidelser. Man vil dog oftere bruge en kiropraktor i en akut situation og henvende sig til en fysioterapeut, hvis der er brug for et genoptræningsforløb. Alle kan henvende sig til Kiropraktisk klinik Silkeborg uden henvisning fra egen læge eller speciallæge.

Læs mere Læs mindre


Kiropraktisk klinik Silkeborg i Silkeborg

Bor eller arbejder du tæt på Skolegade, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du kiropraktor, røntgen / ultralydspecialist. Og Kiropraktisk klinik Silkeborg er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Skolegade, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Kiropraktisk klinik Silkeborg.


Kiropraktisk klinik Silkeborg og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: cystografi / undersøgelse af blæren, drop-in røntgen / lyn-visitation, hovedpine, hsg / hysterosalpingografi, nakkesmerter. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Skolegade 23 A, 8600 Silkeborg


21.07.24
Ma
22.07.24
Ti
23.07.24
On
24.07.24
Find andre behandlere